.

.

Mardatt 8pcs Komplet alata za popravku cijevi uključujući 3pcs klešta za crijevo za zaključavanje plastike, 1pcs Trim za uklanjanje ploča vrata kliješta i 4pcs set alata za štipanje kočionog goriva za uklanjanje vakuumskih grijača

Mardatt 8pcs Komplet alata za popravku cijevi uključujući 3pcs klešta za crijevo za zaključavanje

KM 12.44

Količina robe
Tova je dostupan

【Alat za obujmice za crijevo】komplet za uklanjanje crijeva sadrži 3 kom fleksibilna klešta za gorivo crvene boje u 3 različite veličine i 4 kom čelične stezaljke za fluid (3/8", 1/2", 1", 1-3/4") i 1 kom kliješta za vakuumske cijevi za gorivo, ukupno 8 kom Širok raspon veličina koje odgovaraju većini aplikacija. Ali ne za upotrebu na čvrstim, ojačanim ili visokotlačnim linijama. 【Odstranjivač crijeva za linijske cijevi】 čelična konstrukcija visoke čvrstoće 45# osigurava kvalitetne performanse tokom vijeka trajanja alata. Dizajniran da olakša brz i jednostavan pristup u uska područja sa ravnom i tankom glavom. PVC i ergonomska ručka bez klizanja za udoban rad, smanjujući zamor ruku tokom upotrebe. Jednostavan za upotrebu, gurnite vakuumsko crijevo ili cijev za gorivo sa spojnice ili cijevi pomoću čeljusti. 【Fleksibilna klešta za Dimovodna crijeva】 izrađena od izdržljivog najlona sa odličnim neprovodljivim i otpornim na rđu; potpuno izolirani materijal za smanjenje rizika od kratkog spoja i poboljšanje sigurnosti. Zaobljene i glatke ivice vilice efektivno sprečavaju oštećenje vaših auto delova. Dizajn sigurnosne kopče omogućava kliještima da se zaključaju u položaj ostavljajući vaše ruke slobodnim za popravak. Protuklizna ručka za udobno držanje za smanjenje umora ruku. 【Stezaljke za fluidnu liniju】izrađene od čeličnog materijala za visoku tvrdoću i dugo vrijeme rada. Posebno dizajniran za zaustavljanje protoka bez oštećenja ili ugrožavanja crijeva. Idealno za vodove grijača, lako i sigurno otkinuti gorivo, kočioni vod, vakuum, prijenos i više vodova za tečnost. 【Široka primena】odlično funkcioniše za uklanjanje svih vrsta teških cevi za demontažu, kao što su cevi za vazduh, pomoćne cevi za napajanje, cevi za hlađenje ulja, vodovodne cevi itd. Takođe savršeno za povlačenje o-prstenova ③ Mali je oko 6,12 x 1,62 x 0,62 inča, Opseg otvaranja je oko 0-2, 6".◎4 veličine stezaljki za liniju tekućine : ① 3/8 " stezaljke za liniju tekućine za crijevo od 0 do 10 mm.

Ključne karakteristike

]:
★ Dimension:
◎3 size of of hose pinch pliers
① the large one is about 9.93 x 2.12 x 0.75 inches, opening range is about 0-0.8. :
② The medium one is about 7.18 x 1.87 x 0.75 inches, opening range is about 0-1.28;:
③ The small one is about 6.12 x 1.62 x 0.62 inches, opening range is about 0-2.6.:
◎4 size of of fluid line clamps:
① 3/8” fluid line clamps for 0 to 10mm hose.
② 1/2” fluid line clamps for 0 to 15mm hose.:
③ 1” fluid line clamps for 0 to 15mm hose.:
④ 3/4” fluid line clamps for 0 to 45mm hose.:
[Why Choose Us:
]
⇪Easy to Use:
offer wide range size of multi tools for removing dismantling pipes easily and safely.
⇪Non-Damaging Jaws:
Nylon material for improving security and reducing risk of short circuit. Rounded jaw edges mean not damage your sensitive auto parts.
Reliable Service:
Offer 12 hours quick response after-sale service. Pls feel free contact us for any issue. We are always here to solve your problem.
[Package Include:
]
3pcs:
hose pinch pliers
4pcs:
fluid line clamps
1pcs:
separator pliers
totally 8pcs :

Slični proizvodi u kategoriji