.

.

3D štampač aluminijski grijač bloka, izdržljiv brzi hlađenje silikonske čarape široke aplikacije 3D pribor za štampač za MK7 MK8

3D štampač aluminijski grijač bloka, izdržljiv brzi hlađenje silikonske čarape široke aplikacije 3D pribor

KM 4.39

Količina robe
Tova je dostupan

3 seta u svemu : dolazi sa 3 seta 3 D silikonske čarape za štampač, blok od aluminijskog grijača i grla od nehrđajućeg čelika Savršena utakmica : Za Ender 3, za ENDER 3 PRO, za ENDER 5, za ENDER 5 PRO, za CR10, za CR10, za S5, za S5. Brzo hlađenje : Promicanje rasipanja topline, ovi 3 D pribor za štampač garantiraju stabilne radne performanse. Pouzdan posao : omogućava veće i bolje efekte u visokotemperaturnom tisku, vrlo efikasno. Jednostavan za instaliranje : Dizajniran da ima laganu težinu i kompaktnu veličinu, instalacija se može brzo završiti. 3 seta u svemu : dolazi sa 3 seta 3 D silikonske čarape za štampač, blok od aluminijskog grijača i grla od nehrđajućeg čelika. Savršena utakmica : Za Ender 3, za ENDER 3 PRO, za ENDER 5, za ENDER 5 PRO, za CR10, za CR10, za S5, za S5. Brzo hlađenje : Promicanje rasipanja topline, ovi 3 D pribor za štampač garantiraju stabilne radne performanse. Pouzdan posao : omogućava veće i bolje efekte u visokotemperaturnom tisku, vrlo efikasno. Jednostavan za instaliranje : Dizajniran da ima laganu težinu i kompaktnu veličinu, instalacija se može brzo završiti. 3 seta u svemu : dolazi sa 3 seta 3 D silikonske čarape za štampač, blok od aluminijskog grijača i grla od nehrđajućeg čelika. Savršena utakmica : Za ENDER 3, za ENDER 3 PRO, za ENDER 5, za ENDER 5 PRO, za CR10, za CR10, za S5. Brzo hlađenje : Promocija rasipanja topline, ovi 3 D dodaci za štampač garantiraju stabilne radne performanse. Pouzdan posao : omogućava veće i bolje efekte u visokotemperaturnom tiskanju, vrlo efikasnom i. Jednostavan za instalaciju : Dizajniran da ima laganu težinu i kompaktnu veličinu, instalacija se može brzo završiti. Specifikacija : Tip predmeta : 3 D štampač Paraluminijumski blok grijača : Materijal : Aluminiumnet Težina : Pribl.21 ozformacijski vijak Unutarnji otvor : m3, m6heating cijev unutarnja rupa : cca.24inthermoceuple Unutrašnja rupa : cca. 3mm / 0,12 Inapišivanje : za ekstruder 3 D štampača, za CR10, za CR10, za CR10 S5, za ENDER 3, za ENDER 3 PRO, za ENDER 5, za CR10 S PRO V2 itd.

Ključne karakteristike

Item Type:
3D Printer Part
Aluminium Heater Block:
Material:
Aluminium
Net Weight:
Approx. 6 g / 0.21 oz
Fixing Screw Inner Hole:
M3, M6
Heating Tube Inner Hole:
Approx. 6mm / 0.24in
Thermocouple Inner Hole:
Approx. 3mm / 0.12in
Application:
For 3D printer extruder, for CR10, for CR10S, for CR10 S5, for Ender 3, for Ender 3 Pro, for Ender 5, for Ender 5 Pro, for CR10S Pro V2, etc.
Silicone Sock:
Material:
Flame retardant insulating silicone.
Features:
Use flame retardant materials with good insulation to keep the heating block and nozzle .  
Package List:
3 x Aluminium Heater Block:
3 x Stainless Steel Throat:
3 x Silicone Sock:
Note:
3 sets includes 3pcs aluminium heater block, 3pcs stainless steel throat and 3pcs silicone sock. :

Slični proizvodi u kategoriji