.

.

Ogledala zidno ogledalo za šminkanje dvostrano 1x / 5X uvećavajuće ogledalo za šminkanje u kupaonici proširivo 360 Rotirajuće okruglo za Hotelsko ogledalo za šminkanje u kupaonici

Ogledala zidno ogledalo za šminkanje dvostrano 1x / 5X uvećavajuće ogledalo za šminkanje u kupaonici

KM 45.80

Količina robe
Tova je dostupan

Ogledalo Za Šminkanje Vrhunski kvalitet : ogledalo za šminkanje od premium, savršenog izgleda i otpora za ogrebotine. Od velike koristi kada se muškarci briju, ili žene stavljaju ruž za usne/kontaktna sočiva/puder ili crtaju obrve. Idealan poklon za voljenu osobu ili za sebe. Jednostavan za instalaciju : elegantan dizajn sa multifunkcionalnim je jednostavan za instaliranje i pogodan za upotrebu. Materijal : bakrena završna obrada, bez hrđe, antikorozivna, glatka svijetla i izdržljiva sa estetskim osjećajem. Dvostruko ogledalo sa uvećanjem : jedna strana je 1 : 1 fidelity hd efekat, revers je 1 : 5 pravi efekat Zuma, 5x je sasvim u redu da vidite svaki detalj za šminkanje, oblačenje i brijanje. Makeup Mirrorbrend je osnovan 2019.godine i zvanično će početi da se prodaje na platformama za e-trgovinu 2020. Naš brend je uspostavio obostrano koristan i obostrano koristan dugoročni odnos saradnje sa kupcima zahvaljujući svojoj izuzetnoj snazi i visokokvalitetnoj korisničkoj usluzi, te je prikupio mnogo pohvala od kupaca.Opis : otporan na koroziju, bez rđe, otporan na vlagu, robustan i izdržljiv,moderan i jednostavan,lijep i elegantanprimjenjivih poklona prilike : praznične proslave, rođendani, Poslovni pokloni, vjenčanja, prijateljispecifikacija : inkrementna sočiva visoke definicije, omogućava vam da pronađete ljepotu koja nikada prije nije bila, dizajn koji se okreće za 360 stepeni koji je podesiv za gledanje pod bilo kojim uglom.Parametar : prečnik ogledala : 6 inča / 8 inča materijal : metal Shape : round Size : 6 inča/8 inča 5 puta uvećanje ogledalo pakovanje : 1x zidno ogledalo Hvala vam za prepoznavanje naših proizvoda i podršku za naše prodavnice, nastavićemo da vam služimo.Ogledalo Za Šminkanje.

Ključne karakteristike

High-definition increment lenses, allows you to find the beauty that has never been before, 360-degree swivel design that is adjustable to view at any angle.:
Parameter:
Mirror Diameter:
6inch/8inch
Material:
metal
Shape:
round
Size :
6inch/8 inch 5 times magnifying mirror
Packaging:
1x Wall Mounted Mirror:
Thank you for your recognition of our products and support for our stores, we will continue to serve you.:
Makeup Mirror :

Slični proizvodi u kategoriji