.

.

Doubao Crystal šminka drhtava za četkicu za radnu obrva za pohranu olovke za pohranu kašika za nakit kozmetički organizator

Doubao Crystal šminka drhtava za četkicu za radnu obrva za pohranu olovke za pohranu kašika za nakit kozmetički

KM 70.11

Količina robe
Tova je dostupan

Napravljen od metala i kristala sa otpornim na habanje i izdržljivim DESNGEN DESNJENJE DIZAJN ZA HOLDING NOFESE Čvrsti, nije lako padati. Dva kristalna čaša utora stvara vintage i elegantan ukras za vašu sobu. Pogodno za skladištenje kozmetičkih četkica, olovke, šminke itd. Osoblje za pohranu ili sušenje četkice nakon pranja je primjenjivo, što je višestruko i široko nanosi se velikim kapacitetom. Napravljen od metala i kristala sa otpornim na habanje i izdržljivim. DESNGEN DESNJENJE DIZAJN ZA HOLDING NOFESE Čvrsti, nije lako padati. Dva kristalna čaša utora stvara vintage i elegantan ukras za vašu sobu. Pogodno za skladištenje kozmetičkih četkica, olovke, šminke itd. Osoblje za pohranu ili sušenje četkice nakon pranja je primjenjivo, što je višestruko i široko nanosi se velikim kapacitetom. Izrađen od metala i kristala sa otpornošću na habanje i izdržljivo. Osnovni dizajn za držanje četkica, nije lako Fall.TWO slotovi Kristalna čaša stvara vintage i elegantni ukras za vašu sobu.Itvrti se za skladištenje osoblja ili osuši četku nakon pranja, što je višestruko funkcionalno i široko nanosi se sa velikim kapacitetom.specifikacije : Tip predmeta : četkica : Metal, Crystalcolor : zlato, silverzizacija : 18 * 9 * 11,5cm (L * w * h) Paket uključuje : 1 * kozmetički pohranjivač Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.due za razliku između različitih zaslona, ​​slike možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Ključne karakteristike

Item Type:
Brush Holder
Material:
Metal, Crystal
Color:
Gold, Silver
Size:
18*9*11.5cm(L*W*H)
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to the difference between different displays, the picture may not reflect the actual color of the item. thank you :

Slični proizvodi u kategoriji