.

.

Affilleve Grunge Urban Sport Football Veliki turistički toalet Torba Viseći DOP komplet za brijanje bitnih opreme Organizator

Affilleve Grunge Urban Sport Football Veliki turistički toalet Torba Viseći DOP komplet za brijanje bitnih opreme

KM 2.67

Količina robe
Tova je dostupan

【Organizator velikog kapaciteta】 : 10x49x6,2 inča, jedan glavni pretinac može se lako uklopiti na velike proizvode za zube, četkice za zube, četkicu za kosu, regenerator, savršenstvo itd. Dovoljno mali da se uklopi u vaš prtljag ili nastavi. Tvrste kozmetičke vrećice】 : Ova toaletna torba izrađena je od visokokvalitetnog tkanog tkanog tkanog tkanja od 600 D, trajnija i otporna na habanje, 2 mm pjene je bolja za zaštitu vaših predmeta od oštećenja, a crne obloge može Bolje sakriti neke slučajno zaprljane mrlje. 【Čvrsta toaletna torba】 : Pogodna bočna ručka s velikim šivanjem je vrhunskog kvaliteta, jednostavan za nošenje i ne trebate se brinuti za razbijanje ili probijanje tokom izleta. Široko otvaranje i pravokutni oblik olakšava stajanje sami. Izdržljivi i glatki patentni zatvarači olakšavaju čvrsto da zatvori torbu. Ova toaletna torba je u savršenoj veličini koja se može prepuniti i ukinuti u kofer. 【Multifunkcionalna torba】 : Torba za toaletnu organizaciju može biti kao putna vreća za šminku, toaletna torba za pranje i preko noći toaletni komplet, organizator putnika, kupatilo, prenosiv putnik za putovanja; Najbolje za putovanja, kampiranje, teretanu, poslovno putovanje, odmor, vanjski, vikend izlazi iz vikenda, plaže i još mnogo toga. 【Sjajna ideja za poklon】 : Torba za brijanje platna je klasična i elegantna, nudimo različite boje za sve koji bi mogli birati. Kao poklon za muža i prijatelje, ima lijepu boju, veličinu i kvalitetan osjećaj, čak i duže vrijeme, ostaje privlačan i izdvaja se dobro. 【Organizator velikog kapaciteta】 : 10x4.9x6,2 inča, jedan glavni pretinac može se lako uklopiti na velike proizvode za zube, četkice za zube, četkicu za kosu, regenerator, savršenstvo itd. Dovoljno mali da se uklopi u vaš prtljag ili nastavi. Tvrste kozmetičke vrećice】 : Ova toaletna torba izrađena je od visokokvalitetnog tkanog tkanog tkanog tkanja od 600 D, trajnija i otporna na habanje, 2 mm pjene je bolja za zaštitu vaših predmeta od oštećenja, a crne obloge može Bolje sakriti neke slučajno zaprljane mrlje.

Ključne karakteristike

Material:
High Quality Oxford Cloth.
Unfold Size:
10x4.9x6.2 Inch.
Large Capacity:
1 Main Zipper Compartment For Your Shampoo, Conditioner, Hair Spray, Toothpaste, Lotion And Other Toiletries You Needed.:
Spacious Size And Practicality Can Meet Your Different Needs When Traveling. Beautifully Designed Cosmetic Bag Is A Great Gift For Your Wife, Friends, Girls, Etc.:
Lightweight & Compact:
This Personalized Toiletry Bag Is Lightweight And Soft-Sided So That It Lays Flat When Empty, Taking Little To No Storage Space Out Of Your Luggage.:
Multifunctional:
The Multi-Purpose Toiletry Bag Was Designed For Both Men And Women. It Can Be Used As Makeup Bag, Bathroom And Shower Organizer And So On. Perfect For Home, Hotel, Airplane, Camping, And Any Other Business Trip.:
Warm Tip:
Colors May Appear Slightly Different From Pictures Showed Above Due To Different Light And Monitor Settings.:

Slični proizvodi u kategoriji