.

.

CFSNCM četkice za šminku Postavite profesionalni Bling Diamond Encrustirana ručka kose kozmetika Make up alat

CFSNCM četkice za šminku Postavite profesionalni Bling Diamond Encrustirana ručka kose kozmetika

KM 11.50

Količina robe
Tova je dostupan

Set četkica sadrži četke različitih modernih dizajna, koji su praktični i mogu udovoljiti vašim osnovnim potrebama za svakodnevnom korištenju Moderan, surtni kosa, nije lako ogrebati kožu, ne lako se prolije šupa, ne izblijedjeli, ne padaju se, ne može se koristiti duže vrijeme. Vrlo pogodan za temelj, temelj, rumenilo, korektor itd. Za aplikacije za lice i oči. Meke čekinje - tekstura mikrokristalne svile je meka i osjeća se kao malo vode kad obrišete lice. Osjeća se vrlo ugodno i čini ljude da ga vole. Pogodno za profesionalnu ili ličnu upotrebu - Profesionalni skup četkica za šminku odsežen je ne samo za profesionalce, već i za početnike. Set četkica sadrži četke različitih modernih dizajna, koji su praktični i mogu udovoljiti vašim osnovnim potrebama za svakodnevnom korištenju. Moderan, surtni kosa, nije lako ogrebati kožu, ne lako se prolije šupa, ne izblijedjeli, ne padaju se, ne može se koristiti duže vrijeme. Vrlo pogodan za temelj, temelj, rumenilo, korektor itd. Za aplikacije za lice i oči. Meke čekinje - tekstura mikrokristalne svile je meka i osjeća se kao malo vode kad obrišete lice. Osjeća se vrlo ugodno i čini ljude da ga vole. Pogodno za profesionalnu ili ličnu upotrebu - Profesionalni skup četkica za šminku odsežen je ne samo za profesionalce, već i za početnike. Specifikacija četkica sadrži četke različitih modernih dizajna, a mogu ispuniti vaše osnovne potrebe za svakodnevnom korištenju. Astilni, surtni kosu, nije lako ogrebati kožu, ne izblijedjela, ne može padati, ne može Koristite se za duže vrijeme. Pogodno za temeljnu, temelj, rumenilo, korektor itd. Za aplikacije za lice i oči. ASFOFT čekinje - tekstura mikrokristalne svile je meka i osjeća se kao malo vode kad obrišete lice. Osjeća se vrlo ugodno i čini ljude da ga vole. Moguće je za profesionalnu ili ličnu upotrebu - profesionalni set četkica za šminkanje, ne samo za profesionalce, ali za početnike : 26 * 10 * 5mm MPack Sadržaj : 14 x Kristalni dijamantski šminka Gore navedeni sadržaj paketa, ne uključuje ostale proizvode.

Ključne karakteristike

The brush set contains brushes of different fashionable designs, which are practical and can meet your basic needs for daily use.:
Stylish, sultry hair, not easy to scratch the skin, not easy to shed powder, no fading, no falling, can be used for a long time.:
Very suitable for foundation, foundation, blush, concealer, etc. for facial and eye applications.:
Soft bristles-The texture of microcrystalline silk is soft and feels like a little water when you wipe your face. It feels very comfortable and makes people love it.:
Suitable for professional or personal use-The professional makeup brush set is essential not only for professionals but also for beginners.:
Color:
golden
Size:
26*10*5mm
Package Contents:
14 x Crystal Diamond Makeup Brush:
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
The colorful bristles are fashionable and charming, and they will not fade or fade, and they will last longer. :

Slični proizvodi u kategoriji