.

.

Veliki kapacitet Travel Kozmetička torba prenosna toalet za šminku Prijenosni toaletni organi organizator Vodootporna koban za kože s ručkom i razdjelnikom za žene ...

Veliki kapacitet Travel Kozmetička torba prenosna toalet za šminku Prijenosni toaletni organi organizator

KM 7.49

Količina robe
Tova je dostupan

〖Multi funkcija〗 Može se koristiti ne samo da pohranjuje vašu kozmetiku, već i pohranjivanje promjena, kartica, nakita i drugih malih predmeta 〖Modna verzija〗 Izrađena je od plaćene tkanine, izdržljivog, meke i ugodnog za dodir. Modna verzija, s mrežnom teksturom, je klasična i modna torba. 〖Veliki dizajn kapaciteta〗 Velika veličina kapaciteta ima dovoljno prostora za pohranu vašeg šminke, poput šminke, sjaj za usne, ruž, paleta za oči, parfem, klima za lice, lakiranje za oči, za nokte, alati za priključak za nokte. 〖Koristite〗 modernu, prenosiv, pogodan za posao, vikend, kupovina, poslovno putovanje, putovanja, kampiranje, planinarenje, fitness plivanje i druge aktivnosti. 〖Pogodno za nošenje〗 Veličina kozmetičke vrećice je prikladna i zgodna za nošenje. Možete ga staviti u svoj kofer, koji je vrlo pogodan za svakodnevnu upotrebu putovanja, putovanja i poslovanja. 〖Multi funkcija〗 Može se koristiti ne samo da pohranjuje vašu kozmetiku, već i pohranjivanje promjena, kartica, nakita i drugih malih predmeta. 〖Modna verzija〗 Izrađena je od plaćene tkanine, izdržljivog, meke i ugodnog za dodir. Modna verzija, s mrežnom teksturom, je klasična i modna torba. 〖Veliki dizajn kapaciteta〗 Velika veličina kapaciteta ima dovoljno prostora za pohranu vašeg šminke, poput šminke, sjaj za usne, ruž, paleta za oči, parfem, klima za lice, lakiranje za oči, za nokte, alati za priključak za nokte. 〖Koristite〗 modernu, prenosiv, pogodan za posao, vikend, kupovina, poslovno putovanje, putovanja, kampiranje, planinarenje, fitness plivanje i druge aktivnosti. 〖Pogodno za nošenje〗 Veličina kozmetičke vrećice je prikladna i zgodna za nošenje. Možete ga staviti u svoj kofer, koji je vrlo pogodan za svakodnevnu upotrebu putovanja, putovanja i poslovanja. Specifikacija : Porijeklo : Kozmetički koferi Stil : modni tip zatvaranja : kutija : kutija Model Broj : Kozmetička vrećica Glavni materijal : 21x14x5,51x5,51in Boja : Bež, Crni uzorak : rešetka : Upotreba žena : ručna prilika : dnevno, slobodno vrijeme, kupovina, putovanja, fitness, šminkanje Napomena : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama.

Ključne karakteristike

Origin:
Mainland China
Item Type:
Cosmetic Cases
Style:
Fashion
Closure Type:
zipper
Shape:
Box
Model Number:
Cosmetic Bag
Main material:
cloth
Size:
21x14x14cm/8.27x5.51x5.51in
Color:
Beige, Black
Pattern:
Lattice
Department:
Women
Usage:
Hand
Occasion:
daily, leisure, shopping, travel, fitness, makeup
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Cosmetic Bag:

Slični proizvodi u kategoriji