.

.

Xjjzs 12 kom Šminka četkica za šminkanje četkice i tradicionalna kozmetička torba

Xjjzs 12 kom Šminka četkica za šminkanje četkice i tradicionalna kozmetička torba

KM 48.15

Količina robe
Tova je dostupan

Pogodno za početnike i profesionalne umjetnike šminke za dnevne potrebe za šminkanjem Torba za osjetljivu četkicu meka je na dodir i jednostavan za nošenje. Stavite ga u torbu, pogodnu za putovanja, poslovno putovanje. Savršena mješavina praha, tečnosti, krem ​​i druge kozmetike. Lako se oprati i sušiti. Savršeno za sve prilike poput rođendana, godišnjica, Valentinovo, majčin dan i još mnogo toga. Pogodno za početnike i profesionalne umjetnike šminke za dnevne potrebe za šminkanjem. Torba za osjetljivu četkicu meka je na dodir i jednostavan za nošenje. Stavite ga u torbu, pogodnu za putovanja, poslovno putovanje. Savršena mješavina praha, tečnosti, krem ​​i druge kozmetike. Lako se oprati i sušiti. Savršeno za sve prilike poput rođendana, godišnjica, Valentinovo, majčin dan i još mnogo toga. Pogodno za početnike i profesionalne umjetnike šminke za svakodnevno šminkanje. Torba od nježne četkice je mekana na dodir i jednostavan za nošenje. U torbi, pogodan za putovanja, lista, krem ​​i druge kozmetike . Jednostavan za pranje i suho.Perfect za sve prilike poput rođendana, obljetnice, majčin dan i više.Precifikacija : četkica Materijal : Nylonhandle Materijal : 1 * Šminka Četkica Imate li pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte me, kontaktirajte me Kontaktirat ćemo vam u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Podsjetite se na boju : molimo da se podsjećaju na to da bi dužni rasvjetni efekti, monitorske postavke svjetline / kontrast itd. Mogle bi postojati neke male razlike u fotografiji boje i the stvarni predmet.

Ključne karakteristike

Brush Material:
Nylon
Handle Material:
Wood
Package Include:
1* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
About Color:
Please be reminded that due lighting effects,monitor brightness/contrast settings etc,there could be some slight differences in the color tone of the website′s photo and the actual item

Slični proizvodi u kategoriji