.

.

IOPPWIN ploča za klip, alat za uklanjanje automa za uklanjanje automatskog uklanjanja Pleier za klip za klip vrata za klip plastične zakovice Pry Puller Podesive višenamjenske dijagonalne kliješta za rezanje 1 kom

IOPPWIN ploča za klip, alat za uklanjanje automa za uklanjanje automatskog uklanjanja Pleier za klip

KM 7.49

Količina robe
Tova je dostupan

Nova dijagonalna pneumatska alata za dijagonal IOPPWIN-a za preciznost ne-zarušavanja klipni kliješta za preciznost dizajnirani su s podesivim otvorima za vilice za višestruke veličine klipnika Kompozitni dizajn ramena u ovoj jedinici sprječava oštećenje ploče i precizni su tlo za tanki angažman niskog profila. MUTIPURZIM dijagonalno rezanje Pneumatski alat : Radi savršeno za svaku različitu vrstu isječaka koju ste morali ukloniti. Radite odlično za uklanjanje podlozi kapuljača, releji i sklopki, vetrobranskog stakla koji se koristi kao alat za vjetrobransko staklo. Automatski rezni plier mehanički alati : univerzalni za većinu modela (Honda / BMW / Mercedes / Nissan / Toyota / Chevy / GMC / Ford / Dodge Ect.) To je izuzetno korisno sredstvo! Alat za uklanjanje automatskog ploča od automatskog panela vrlo je odličan za automobilsku uklanjanje plastičnog klipa u automobilu. Specifikacija rezanja : Klier automobila Veličina oko 175 mm / 6,89 inča, težina -170g, gumena ručica će vam vrlo dobro zaštititi ruku i spriječiti da se klizava iz vaše ručke. 7 * 24 sata nakon prodajnih usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja o našim kliještima, slobodno se osjećate kontaktirajte nas za rješenje, dat ćemo vam puni povrat ili besplatnu zamjenu. Na slici prikazuje dvije strane kliješta. Paket uključuje 1 kliješta. Zahvaljujući našim najvjernijim kupcima za podsjetnik. Ova ploča Clip kliješta je obavezna alat za svakoga ko radi sa panelnim kopčima, ukrašenim, zatvaračima i drugim dijelovima na vozilima ili drugim objektima. Izrađen je od visokokvalitetnog čeličnog materijala koji je izdržljiv i otporan na hrđu. Ima kompaktan i ergonomski dizajn koji je lako pohraniti i nositi. To je višenamjenski alat koji može obavljati različite funkcije s jednim. Nova dijagonalna pneumatska alata za dijagonal IOPPWIN-a za preciznost ne-zarušavanja klipni kliješta za preciznost dizajnirani su s podesivim otvorima za vilice za višestruke veličine klipnika.

Ključne karakteristike

Car plier size about 175mm/6.89 Inch,Weight -170g,Rubber handle will protect your hand very well and prevent it sliooing from your handle when you using the pliers. :

Slični proizvodi u kategoriji