.

.

Ihvewo s9a 2pcs torba za kolekciju za prašinu za 225 Model Mitrom pile Black prašina torba sa patentnim zatvaračem Podesive torbe za kolektor za prašinu Univerzalna vrećica za poklopac prašine za remen za remen za remen Dijagonalna pila

Ihvewo s9a 2pcs torba za kolekciju za prašinu za 225 Model Mitrom pile Black prašina torba sa patentnim

KM 4.55

Količina robe
Tova je dostupan

? ✨ [visokokvalitetni materijal] Torba za sakupljanje prašine zraka izrađena je od finog kvaliteta materijala od tkanine, lakša težina, jednostavna za nošenje i čuvanje, neće se probiti nakon dugo vremena; Lako se rastavlja i čisti ? [Jednostavno instaliranje] Nisu potrebni drugi alati, koristite ovu univerzalnu vrećicu za prašinu i popravite ga sa svojom mitrom testere (npr. Tip 255 mitre), jednostavan i jednostavan. ? [Širok raspon aplikacija] Univerzalna torba za prašinu za piljenje može se koristiti na širokom rasponu industrijskih mašina, poput mašina za rezanje, rubne rezače, mitra pile, brusnice proreza i više, s podesivim poklopcem za vrećicu koji bi odgovarali vašim raznim poklopcem Potrebe. ? ✨ [otvor za prašinu od žice] Vreća za prašinu odvod za prašinu je žičani dizajn sa fleksibilnom rupom za kapuljaču, što je jači od klasičnih vreća za prašinu. Zamke piljevina i čuva radnu i radnu površinu čiste. ? ✨ [univerzalni dodaci] Torba za sakupljanje prašine Mjere 8,9 x 6 inča / 22,5 x 15cm; Promjer otvora za torbu podesiv između 1,7 ~ 2inch / 4,5 ~ 5cm; sa zatvaračem za lakše odlaganje kada ste sakupili dovoljno prašine. ? ✨ [visokokvalitetni materijal] Torba za sakupljanje prašine zraka izrađena je od finog kvaliteta materijala od tkanine, lakša težina, jednostavna za nošenje i čuvanje, neće se probiti nakon dugo vremena; Lako se rastavlja i čisti. ? [Jednostavno instaliranje] Nisu potrebni drugi alati, koristite ovu univerzalnu vrećicu za prašinu i popravite ga sa svojom mitrom testere (npr. Tip 255 mitre), jednostavan i jednostavan. ? [Širok raspon aplikacija] Univerzalna torba za prašinu za piljenje može se koristiti na širokom rasponu industrijskih mašina, poput mašina za rezanje, rubne rezače, mitra pile, brusnice proreza i više, s podesivim poklopcem za vrećicu koji bi odgovarali vašim raznim poklopcem Potrebe. ? ✨ [otvor za prašinu od žice] Vreća za prašinu odvod za prašinu je žičani dizajn sa fleksibilnom rupom za kapuljaču, što je jači od klasičnih vreća za prašinu.

Ključne karakteristike

Specifications:
Product name:
Dust Collection Bag
Material:
fabric + plastic
Color:
Black
Size:
225 x 150mm/8.9 x 6 inches
Adjustable dust outlet:
1.7 to 2 inches
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Slični proizvodi u kategoriji