.

.

HMZRQX Držač alata Vrt izdržljiv organizator otporan na velika količina dužnog prostora za čišćenje Oxford tkanine s remenom Multi džepovi

HMZRQX Držač alata Vrt izdržljiv organizator otporan na velika količina dužnog prostora za čišćenje

KM 55.68

Količina robe
Tova je dostupan

Napravljen od izdržljive i debele 600 D poliesterskih tkanina Pruža vodootporan sloj da zaštiti vaše tijelo. Rubovi su ojačani da spriječe bilo kakvo trošenje. Kutija za skladištenje vrtnog alata ima mnogo odjeljaka za izradu alata jednostavnim za odabir i mjesto, a može ublažiti i kontakte i udarne površine. Viseće vrećice za vrtlare alate mogu vam pomoći da poboljšate svoju radnu efikasnost, pažljivo zaštitite svoje alate i olakšajte da se lakše nosite. Pogodno za muškarce i žene, kada vam treba pojas za alat koji je lakši od okvirnog pojasa, vrlo je pogodan za rukovanje održavanjem i popravcima ili probijanje popisa oko kuće. Uz remen alata s više džepova, možete lako koristiti svoje dvije ruke prilikom penjanja merdevina ili samo zadržavanje za sigurnost. Pogodno za vrtove, kuće, garaže, stranice kampiranja ili RV-ove, detaljni dizajn, roštilj, planinarenje, kućni ukras. Napravljen od izdržljive i debele 600 D poliesterskih tkanina. Pruža vodootporan sloj da zaštiti vaše tijelo. Rubovi su ojačani da spriječe bilo kakvo trošenje. Kutija za skladištenje vrtnog alata ima mnogo odjeljaka za izradu alata jednostavnim za odabir i mjesto, a može ublažiti i kontakte i udarne površine. Viseće vrećice za vrtlare alate mogu vam pomoći da poboljšate svoju radnu efikasnost, pažljivo zaštitite svoje alate i olakšajte da se lakše nosite. Pogodno za muškarce i žene, kada vam treba pojas za alat koji je lakši od okvirnog pojasa, vrlo je pogodan za rukovanje održavanjem i popravcima ili probijanje popisa oko kuće. Uz remen alata s više džepova, možete lako koristiti svoje dvije ruke prilikom penjanja merdevina ili samo zadržavanje za sigurnost. Pogodno za vrtove, kuće, garaže, stranice kampiranja ili RV-ove, detaljni dizajn, roštilj, planinarenje, kućni ukras. Napravljen od izdržljive i debele 600 D poliesterskih tkanina. Pruža vodootporan sloj da zaštiti vaše tijelo. Rubovi su ojačani da spriječe bilo kakve habanje.

Ključne karakteristike

Material:
Nylon
Model Number:
Waist Bag
Type:
Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Slični proizvodi u kategoriji