.

.

Okuyonic Rabljeni za obradu drveta, jednostavan za korištenje ispravnog kuta Fixer sa desnim kutom za okvire za ormare za obradu drveta

Okuyonic Rabljeni za obradu drveta, jednostavan za korištenje ispravnog kuta Fixer sa desnim kutom za

KM 3.00

Količina robe
Tova je dostupan

Rudnici desničara koji se širi i zadebljani dizajn, pogodan za mjerenje više radnih komada To je dobar alat pogodan za stolariju koja može poboljšati efikasnost drva i smanjiti prepreke na koje se nailazi na radu. Širok raspon primjena, pogodan za stvaranje ladica, ormara, okvira, namještaja itd. Uz pomoć isječaka, Flizera, čeljusti i drugih steznih alata, ugao od 90 stupnjeva može se brzo popraviti, jednostavan za korištenje, brzo mjerenje. Napravljen od visokog inženjerstva tvrdoće plastični materijal, nije lako nositi, otporni na habanje i izdržljivo. Rudniker desničara koji se širi i zadebljani dizajn, pogodan za mjerenje više radnih komada. Napravljen od visokog inženjerstva tvrdoće plastični materijal, nije lako nositi, otporan na habanje i izdržljiv. Uz pomoć isječka, f isječaka, kalibra i drugih steznih alata, ugao od 90 stepeni može se brzo popraviti, jednostavan za upotrebu, brzo mjerenje. Širok raspon primjena, pogodan za stvaranje ladica, ormara, okvira, namještaja itd . To je dobar alat pogodan za stolariju, što može poboljšati efikasnost drveta i smanjiti prepreke na radu. Stanje : Stanje : 100% Brend Newitem Tip : Materijal za pravu Tvrdoća Plastika Kolor : Blackproduct Veličina : cca. 20 x 20cm / 7,9 x 7,9 Smjetanje : cca.5oz Popis paketa : 1 x Tačni kut Lokator Napomena : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Right Angle Locator Material
Color:
BlackProduct Size
Weight:
Approx. 299g/10.5oz
Package List:
1 x Right Angle Locator :
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji