.

.

Pogledajte Demagnetizator ABS električni demagnetni alati sa kompasom za pincete odvijača

Pogledajte Demagnetizator ABS električni demagnetni alati sa kompasom za pincete odvijača

KM 2.33

Količina robe
Tova je dostupan

DEMEGNETIZAK POVRATAK : Kroz jednostavan rad električni demagnetizator može lako demagnetizirati sat, čime se u velikoj mjeri pojednostavljuje održavanje Premium ABS materijal : Kombiniranjem premium ABS materijala sa dobrim električnim komponentama, popravak sata Degausser ima veliku izdržljivost duže korištenja. Široko korisnost : Gledaj Demagnetizer se može koristiti za efikasno demagnetiziranje pazite na pokretne dijelove, vijke i alate kao što su kliješta i odvijač, siguran i praktičan. Sa kompasom : Štaviše, u skupu se nalazi kompas u setu koji se može koristiti za provjeru je li magnetiziran donji mehanički sat. Kompaktan i prenosiv : Dizajniran da imaju kompaktne veličine i laganu težinu, i demagnetizator i kompas su vrlo zgodni za nošenje. DEMEGNETIZAK POVRATAK : Kroz jednostavan rad električni demagnetizator može lako demagnetizirati sat, čime se u velikoj mjeri pojednostavljuje održavanje. Premium ABS materijal : Kombiniranjem premium ABS materijala sa dobrim električnim komponentama, popravak sata Degausser ima veliku izdržljivost duže korištenja. Široko korisnost : Gledaj Demagnetizer se može koristiti za efikasno demagnetiziranje pazite na pokretne dijelove, vijke i alate kao što su kliješta i odvijač, siguran i praktičan. Sa kompasom : Štaviše, u skupu se nalazi kompas u setu koji se može koristiti za provjeru je li magnetiziran donji mehanički sat. Kompaktan i prenosiv : Dizajniran da imaju kompaktne veličine i laganu težinu, i demagnetizator i kompas su vrlo zgodni za nošenje. Specifikacija : Vrsta predmeta : Električna demagnetizermeral : ashow za upotrebu : 1. Kako koristiti električni demagnetizator : utikač u napajanje, stavite sat ili dio da biste se magnetizirali iznad 2-3cm od područja demagnetizacije, pritisnite i držite crveni gumb prstima, neka se objekt pojavi gore i dolje na Električni demagnetizator nekoliko puta i demagnetizirajte svaki dio oko 5 do 10 sekundi. Zatim otpustite dugme, iskopčajte napajanje napajanja, a demaussing je završen.

Ključne karakteristike

Item Type:
Electrical Demagnetizer
Material:
ABS
How to Use:
1. How to Use the Electrical Demagnetizer:
Plug in the power supply, put the watch or part to be magnetized above 2‑3cm away from the demagnetization area, press and hold the red button with your fingers, let the object turn up and down on the electrical demagnetizer several times, and demagnetize each part for about 5 to 10 seconds. Then release the button, unplug the power supply, and the degaussing is completed.
2. Function of Compass:
Used to check whether the lower mechanical watch is magnetized.
PackageList:
1 x Electrical Demagnetizer:
1 x Compass:
1 x User Manual:
Note:
Do not put the watch directly on the demagnetizer. Be sure to suspend it in the air. Do not press and hold the red button all the time to avoid burning the instrument. :

Slični proizvodi u kategoriji