.

.

Thread Dodirnite, čist i uredan čelični čelični čelični čelični čelični ručni priključak za oblikovanje udaljenosti za matica

Thread Dodirnite, čist i uredan čelični čelični čelični čelični čelični ručni priključak za oblikovanje

KM 29.60

Količina robe
Tova je dostupan

Standardni dizajn navoja, čist i uredan, bez bušenja Usvajanje čelika velike brzine sa visokim otpornim na trošenje i toplinu, što je izdržljiv i ima dugotrajan radni vijek. U ukupno 10 komada slavina u 10 različitih veličina od M1 do M3,5 koje možete koristiti za dodirnu različite teme. Ove mašinske ručne slavine koriste se za obradu matica ili drugih zajedničkih navoja na uređaju. Uz ove mašine za ručnu slavinema, imat ćete glatko iskustvo koje dodirujete s njima. Standardni dizajn navoja, čist i uredan, bez bušenja. Usvajanje čelika velike brzine sa visokim otpornim na trošenje i toplinu, što je izdržljiv i ima dugotrajan radni vijek. U ukupno 10 komada slavina u 10 različitih veličina od M1 do M3,5 koje možete koristiti za dodirnu različite teme. Ove mašinske ručne slavine koriste se za obradu matica ili drugih zajedničkih navoja na uređaju. Uz ove mašine za ručnu slavinema, imat ćete glatko iskustvo koje dodirujete s njima. Usvajanje čelika velike brzine sa visokim otpornošću na trošenje i toplinu, što je izdržljiv i ima dugotrajan život2. U ukupno 10 komada slavina u 10 različitih veličina od M1 do M3.5 koje možete koristiti za tapkanje različitih navoja3. Standardni dizajn navoja, čist i uredan, bez burre4. Ove mašinske ručne slavine koriste se za obradu matica ili drugih zajedničkih navoja na stroju5. Sa ovim rukama mašine imat ćete glatko iskustvo priključenja s tim Specifikacijom : Opisi : Ove mašinske ručne slavine usvajaju čelik velike brzine s visokim trošenjem i otpornim na toplinu, što je dugotrajno i ima dugotrajan i ima dugotrajan život u različitim veličinama Od M1 do M3.5 da možete iskoristiti različite teme. Sa ovim ručnim slavinama, imat ćete glatko iskustvo dodirivanja sa njima. Usvajanje čelika velike brzine s visokim otpornim na trošenje i toplinu, koji je izdržljiv i ima dugu uslugu Ukupno 10 komada slavina u 10 različitih veličina od M1 do M3.5 koje možete koristiti za tapkanje različitih niti.

Ključne karakteristike

Descriptions:
These machine hand taps adopt high speed steel with high wear and heat resistant, which is durable and has long service life.There are total 10 pieces in different sizes from M1 to M3.5 that you can use for tapping various threads.With these hand taps, you will have a smooth tapping experience with them.:
Features:
Adopting high speed steel with high wear and heat resistant, which is durable and has long service life.:
There are total 10 pieces of taps in 10 different sizes from M1 to M3.5 that you can use for tapping various threads.:
Standard thread distance design, clear and tidy, no burr.:
These machine hand taps are used for machining nuts or other common thread on the machine. :
With these machine hand taps, you will have a smooth tapping experience with them.:
Specifications:
Material:
high speed steel
Size:
M1, M1.2, M1.4, M1.6, M1.7, M1.8, M2, M2.5, M3, M3.5(Coarse thread)
Quantity:
10 pcs
Weight:
16g
Package Included:
10 x Machine Hand Tap(Coarse thread):

Slični proizvodi u kategoriji