.

.

Gledajte Degausser, WatchMaker Degaussing Tool Lagana snaga na indikatorima Jednostavan rad 115-230V za održavanje

Gledajte Degausser, WatchMaker Degaussing Tool Lagana snaga na indikatorima Jednostavan rad 115-230V

KM 1.33

Količina robe
Tova je dostupan

Jednostavan za rukovanje : Demagnetiser je izrađen od izdržljive plastike i ima indikatorska lampica na kućištu, tako da ne morate ići u prodavnicu da biste sami popravili, možete sami raditi kod kuće Esentinski alat : Savršeno za čuvar ili kućnu upotrebu, DEMAGNiser Watch je bitan alat za vlasnike gledanja. Magnetno detekcija : Kada je mehanički sat blizu kompasa i okreće se oko njega, compass ruka slijedi rotaciju sata da ukazuje na to da je sat magnetiziran. Degaussing : Ova mašina rješava problem mehaničkih satova koji su izloženi previše računara i električnih igračaka koji mogu prouzrokovati kostiju na magnetizu i štap, uzrokujući da prebrzo prebrzo, prespori ili prestaju. Prijenosni : Demagnetiser satova je lagan, male veličine i vrlo jednostavno za skladištenje, čineći je važnim alatom za popravak kuće za ljubitelje za gledanje. Ovaj stroj rješava problem mehaničkih satova koji su izloženi previše računara i električnih igračaka koji mogu uzrokovati magnetizu i štapići kostiju, uzrokujući da prebrzo prebrzo, previše sporo ili zaustavljaju. Magnetno detekcija : Kada je mehanički sat blizu kompasa i okreće se oko njega, diskova Compass slijedi rotaciju sata da ukazuje na to da je sat magnetiziran. Jednostavan za rukovanje : Demagnetiser je izrađen od izdržljive plastike i ima indikatorska svjetlost na kućištu, tako da ne trebate ići u prodavnicu da biste sami popravili, možete sami raditi na dom. Prijenosni : DEMAGNiser sat je lagan, male veličine i vrlo jednostavan za skladištenje, što ga čini neophodnim alatom za popravak kuće za entuzijaste za gledanje. Esentinski alat : Savršen za čuvar ili kućna upotreba, Esencijalni alat za vlasnike gledanja. Specifikacija : TIPA : APPLUG : 115-230 Vow To Upotreba : Kako koristiti : Prvi utikač u napajanju, pritisnite i Držite zeleni gumb prstom i polako pomaknite sat kroz sredinu demagnetičara (u praznom rupu) na jednoj strani, a zatim izvadite s druge strane oko 5 sekundi.

Ključne karakteristike

Item Type:
Watch Demagnetizer
Material:
ABS
Plug:
115-230V
How to Use:
How to use:
First plug in the power supply, press and hold the green button with your finger and slowly slide the watch through the middle of the demagnetiser (at the empty hole) on one side, then take it out from the other side for about 5 seconds. For watches or parts that are particularly badly magnetised, repeat the procedure in step 2 2‑3 times to completely demagnetise them.:
packing list:
1 x Watch Demagnetizer:
Notice:
1. Please do not exceed one minute for the whole operation process to avoid burning the internal electromagnetic coil of the demagnetiser.:
2. This item is recommended for people with professional watch repair knowledge and the entire demagnetisation process should not be too long (the single demagnetisation time should not exceed 10 seconds). The seller will not be held responsible for any damage caused to the watch due to lack of professional knowledge or improper operation.:

Slični proizvodi u kategoriji