.

.

Muooum key Hooks velike bijele ajkule morske životinje uzorak Privezak za ključeve za zidnu dekoraciju sa 4 kuke za ključeve vješalica za kapute, vješalica za torbicu, kuka za ručnike, vješalice za ključeve za jednostavno montiranje

Muooum key Hooks velike bijele ajkule morske životinje uzorak Privezak za ključeve za zidnu dekoraciju

KM 0.67

Količina robe
Tova je dostupan

Veličina : 8, 6x3, 9 in(22x10 cm), debljina 0,5 in(1,2 cm) Naš stalak za ključeve za zid sa 4 kuke za ključeve. Čvrsto Samoljepljivo : sa samoljepljivim držačem za ključeve na stražnjem zidu sa jakim prianjanjem za koje je dokazano da čvrsto drže većinu površina, uključujući mermer, glatke pločice, staklo, metal i druge glatke površine. Bez oštećenja : bez rupa, bez bušenja, bez muke. Samo ogulite i zalijepite, potpuno bez oštećenja na zidu. Savršen mali držač tačaka prilikom odlaska ili povratka iz kuće. Moderan i moderan Organizator : dekorativni organizator stalka za ključeve za zid izrađen je od kaljenog filma, PVC površine ogledala, gvozdenih kukica, stilski ukrasite svoj ulazni zid.Savršeno se uklapa u vaš dekor seoske kuće i pravi privlači poglede u vaš dom. Široka primjena : ovi držači za ključeve za zidnu dekoraciju dizajnirani su za držanje širokog spektra predmeta poput ručnika, šešira, odjeće, ogrtača, ključeva, kišobrana, sušila za kosu, pegle i uvijača, traka za vježbanje, ruksaka itd. Muooum key kuke za zidnu Dekorativnostsavršeno malo mjesto za vaše stvari kada izlazite i vraćate se iz kuće. Kreirajte dodatni prostor za pohranu gdje god vam zatreba i iskoristite neiskorišteni zidni prostor. Održavajte blatobrane i ulaz urednim i urednim pomoću ovog držača za ključeve i maske. Nema više traženja često korištene opreme, sada imate mjesto za njih!Specifikacija : - materijal : kaljeni film, PVC površina ploče ogledala, gvozdene kuke - veličina : 8,6 x 3,9 in / 22x10 cm - debljina : 0,5 in / 1,2 cm - Težina : 0,68 lb / 310 g-pogodno za : kačenje svih vrsta sitnica, kao što su ključevi, peškiri, šeširi, kišobrani, užad, vezice za kosu, fen za kosu, pegle za kosu itd.Paket : 1 x kuke za ključeve sa četiri reda.

Ključne karakteristike

- Material:
Tempered film, PVC mirror panel surface, iron hooks
- Size:
8.6 x 3.9 in / 22x10 cm
- Thickness:
0.5 in / 1.2cm
- Weight:
0.68 lb / 310 g
- Suitable for:
hanging all kinds of small items, such as keys, towels, hats, umbrellas, ropes, hair ties, hair dryers, curling irons, etc.
Package:
1 x Four-row hook key hooks

Slični proizvodi u kategoriji