.

.

Filter za kafu u obliku konusa filteri za kafu od glinice rude za kafu za 1-4 šolje keramike prelijte kapaljkom za kafu neporozni za kućne i kancelarijske kafe entuzijaste i Bariste

Filter za kafu u obliku konusa filteri za kafu od glinice rude za kafu za 1-4 šolje keramike prelijte

KM 1.33

Količina robe
Tova je dostupan

PREMUM materijali : ovaj cone cofee Dripper flitter je napravljen od visokokvalitetne Oore glinice ,flitera za kafu sa rupom od 50 mikrometara, može ukloniti prah za izbjeljivanje i nečistoće u vodi, pročistiti i poboljšati ukus Blagi ukus : dno flitera kafe je dizajnirano sa konusnim ustima, koji mogu kontrolisati položaj pada vode i osigurati potpunu ekstrakciju kafe. Jednostavan za upotrebu - budući da je kompaktan i lagan, konus za kapanje kafe odlično radi kod kuće ili na poslu ili tokom putovanja ili kampovanja; jednostavno zagrijte filter za prelivanje kafe vrućom vodom i isperite, dodajte talog kafe, polako ulijte toplu vodu, pustite da aparat za kafu iscuri iz vode kroz fini filter za prelivanje. Za višekratnu upotrebu : Cone cofee Dripper flitter je napravljen od prirodne rude glinice, izdržljiv je, bešavan spoj, dug servis life.It štedi novac ne kupuju papir filteri za kafu, i smanjiti zagađenje na našoj zemlji. Savršen poklon : Cofee Dripper flitter ima izuzetnu izradu, savršen je poklon za ljubitelje kafe, pogodan za filtriranje čaja, taloga kafe itd. PREMUM materijali : ovaj cone cofee Dripper flitter je napravljen od visokokvalitetne Oore glinice ,flitera za kafu sa rupom od 50 mikrometara, može ukloniti prah za izbjeljivanje i nečistoće u vodi, pročistiti i poboljšati ukus. Blagi ukus : dno flitera kafe je dizajnirano sa konusnim ustima, koji mogu kontrolisati položaj pada vode i osigurati potpunu ekstrakciju kafe. Jednostavan za upotrebu - budući da je kompaktan i lagan, konus za kapanje kafe odlično radi kod kuće ili na poslu ili tokom putovanja ili kampovanja; jednostavno zagrijte filter za prelivanje kafe vrućom vodom i isperite, dodajte talog kafe, polako ulijte toplu vodu, pustite da aparat za kafu iscuri iz vode kroz fini filter za prelivanje. Za višekratnu upotrebu : Cone cofee Dripper flitter je napravljen od prirodne rude glinice, izdržljiv je, bešavan spoj, dug servis life.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coffee Filter
Material:
Alumina Ore
Weight:
Approx. 269g / 9.5oz
Size:
Diameter:
Approx. 12.5cm / 4.9in
Height:
Approx. 9.5cm / 3.7in
Package List:
1 x Coffee Filter :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slični proizvodi u kategoriji