.

.

Lijevak za doziranje, 58mm Srebrna Aluminijska legura univerzalni magnetni Dozirni prsten za kafu pribor za aparat za kafu, 7 x 5,8 x 2,3 cm

Lijevak za doziranje, 58mm Srebrna Aluminijska legura univerzalni magnetni Dozirni prsten za

KM 1.67

Količina robe
Tova je dostupan

Odličan materijal od legure aluminijuma : napravljen od visokokvalitetnog materijala od legure aluminijuma, koji je siguran, netoksičan i izdržljiv u upotrebi Lagan i praktičan : jednostavan dizajn i lagan, štedi kafu u prahu i štedi vrijeme, praktičan za upotrebu. Visoka stabilnost : magnetni prsten poboljšava stabilnost i efikasno sprečava širenje praha. Jednostavan za rad : lako je upravljati i lako postaviti prah, lakše posmatrati količinu praha. Multifunkcionalna Primjena : 58 mm dozirni prsten za kafu u prahu pogodan je za većinu ručki aparata za kafu. Karakteristike : napravljen od visokokvalitetnog aluminijumskog materijala, koji je siguran, netoksičan i izdržljiv u upotrebi. Lako je upravljati i lako postaviti prah, lakše je posmatrati količinu praha. Magnetni prsten poboljšava stabilnost i efikasno sprečava širenje praha. Jednostavan dizajn i lagan, štedi kafu u prahu i štedi vrijeme, praktičan za upotrebu. 58mm prsten za doziranje kafe u prahu je pogodan za većinu ručki aparata za kafu. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : magnetni Dozirni prsten materijal : Aluminijska legura Boja : srebro pogodno za : 58mm drška aparata za kafu Veličina proizvoda : pribl. 7 x 5,8 x 2,3 cm / 2,8 x 2,3 x 0,9 težine : cca.5 Oz lista paketa : 1 x Dozirni prsten napomena : 1. Molimo dopustite malu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Magnetic Dosing Ring
Material:
Aluminium Alloy
Color:
Silver
Suitable for:
58mm Coffee Machine Handle
Product Size:
Approx. 7 x 5.8 x 2.3cm / 2.8 x 2.3 x 0.9in
Weight:
Approx. 43g / 1.5oz
Package List:
1 x Dosing Ring:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slični proizvodi u kategoriji