.

.

Nail Art Rhinestones 50 kom sjajni kristalni 3d nail Art ukrasi od kamenčića oblik Flatback stakleni dijamantski nakit dizajn oprema za manikuru dragulji i kamenčići za nokte, Siz (Boja: Šarena, veličina

Nail Art Rhinestones 50 kom sjajni kristalni 3d nail Art ukrasi od kamenčića oblik Flatback stakleni dijamantski

KM 6.10

Količina robe
Tova je dostupan

【Široke aplikacije】 : lijepa i sjajna boja nikada neće izaći iz mode, upoznati se sa svom modom Set ukrasa za umjetnost noktiju ne samo da se može primijeniti na prirodne ili umjetničke nokte, već je pogodan i za izradu smole, DIY zanat, futrolu za mobilni telefon, torbe, cipele, naočare, izradu kartica, odjeću, namještaj, registarske tablice, električne uređaje, oči itd. 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. 3d ukrasi za nokte od kamenčića. Lako se nanosi na prirodne ili vještačke nokte. Očistite nokte, nanesite osnovni lak, stavite oblik koji vam se dopao na nokte. 【Široke aplikacije】 : lijepa i sjajna boja nikada neće izaći iz mode, upoznati se sa svom modom. Set ukrasa za umjetnost noktiju ne samo da se može primijeniti na prirodne ili umjetničke nokte, već je pogodan i za izradu smole, DIY zanat, futrolu za mobilni telefon, torbe, cipele, naočare, izradu kartica, odjeću, namještaj, registarske tablice, električne uređaje, oči itd. 100% potpuno novo i visokog kvaliteta. 3d ukrasi za nokte od kamenčića. Lako se nanosi na prirodne ili vještačke nokte. Očistite nokte, nanesite osnovni lak, stavite oblik koji vam se dopao na nokte. Specifikacija : Veličina : 1,5*4mm/2,5*5mmdizajn : Flatback Colors : kao što slika pokazujematerijal : staklo/Kristalpackage sadržaj : 1 pakovanje svi kamenčići za nokte su dragulj-sjajni, lijepi i sjajni, oblici su kao i elegantni i ljupki.Lijepa i sjajna boja nikada neće izaći iz stila, upoznati se sa svom modom. Sjajan efekat dekoracije noktiju učinit će vašu umjetnost noktiju privlačnijom i glamurom.

Ključne karakteristike

Size:
1.5*4mm/2.5*5mm
Design:
Flatback
Colors:
As the picture shows
Material:
Glass/Crystal
Package Contents:
1 Pack :
All the nail rhinestones are gem-brilliant, pretty and sparkly, the shapes are as well as sleek and adorable.Beautiful and shinning color will never out of style,meet with all the fashion. Fabulous effect of the nail decoration will make your nail art more attractive and glamour. :

Slični proizvodi u kategoriji