.

.

Wenlii 18pcs Umjetnik slikanje četkica za farbanje drvene ručke za boju četkice za kosu sa slikanjem sunđera boja slika

Wenlii 18pcs Umjetnik slikanje četkica za farbanje drvene ručke za boju četkice za kosu sa slikanjem sunđera

KM 138.20

Količina robe
Tova je dostupan

Prijenosna najlonska futrola za održavanje četkica za čišćenje i lako nošenje Art spužva i nož za slikanje za boljim slikanjem. Različiti oblik kose sadrži okrugle, obloge, kutni, filber, ventilator, glazuru i stan da udovolje vašim potrebama; Čvrsto drvene ručke za udobno kontroliranje, što svaki potez čine glatko i odlično rade kada ste nadahnuli iznenadnim ćudljivim. Lagano očistite četke toplom sapunom i isperite ih, nakon čiste, držite ih kako se kreću prema gore dok se ne osuši. Kosa će biti fleksibilna i zadržati dobar oblik, u međuvremenu, može osigurati dugo trajanje. Drvena ručka, obložena sjajnim bisernim bojama, neće biti savijena ni sa dugotrajnom upotrebom, najboljom kompletom za umjetnike, profesionalce, studente, pa čak i početnike, akrilne, naim i ulje i tijelo, noktiju i lice, itd. Prijenosna najlonska futrola za održavanje četkica za čišćenje i lako nošenje. Art spužva i nož za slikanje za boljim slikanjem. Različiti oblik kose sadrži okrugle, obloge, kutni, filber, ventilator, glazuru i stan da udovolje vašim potrebama; Čvrsto drvene ručke za udobno kontroliranje, što svaki potez čine glatko i odlično rade kada ste nadahnuli iznenadnim ćudljivim. Lagano očistite četke toplom sapunom i isperite ih, nakon čiste, držite ih kako se kreću prema gore dok se ne osuši. Kosa će biti fleksibilna i zadržati dobar oblik, u međuvremenu, može osigurati dugo trajanje. Drvena ručka, obložena sjajnim bisernim bojama, neće biti savijena ni sa dugotrajnom upotrebom, najboljom kompletom za umjetnike, profesionalce, studente, pa čak i početnike, akrilne, naim i ulje i tijelo, noktiju i lice, itd. Prijenosna najlonska futrola za održavanje četkica za čišćenje i lako nošenje. Art Spužva i nož za slikanje za izradu vaše slike Bolje.Variozan oblik kose sadrži okrugle, obloge, kutnu, filbertu, ventilator, glazuru i stan za udovoljenje vaših potreba; Čvrsto drvene ručke za udobno kontroliranje, što vaš svaki potez učini glavnim i odlično rade kada ste nadahnuli iznenadnim ćudljivim da očistite četke toplom sapunom i nakon čiste, držite ih prema gore dok se glave prema gore dok se ne osuše.

Ključne karakteristike

Material:
Wood+metal+sponge
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
which solves the problem of beginners in choosing brushes and meets the requirements of painting professionals for brushes. :

Slični proizvodi u kategoriji