.

.

Wenlii Set najlonskih četkica za farbanje za umjetnika crtanje uljanim bojama četkica za boje u boji Art Supplies

Wenlii Set najlonskih četkica za farbanje za umjetnika crtanje uljanim bojama četkica za boje u boji Art

KM 3.33

Količina robe
Tova je dostupan

Multifunkcionalni Kist za boje : 12 pakovanja četkica različitih oblika i veličina, različiti oblici četkica imaju različite efekte slikanja Set četkica za farbanje može zadovoljiti različite potrebe za farbanjem. Izdržljiv i zgodan slučaj : slučaj sa patentnim zatvaračem, koji ima dug radni vijek. Zavesa sa 12 rupa za lako fiksiranje i nošenje četkica. Dizajn najlonske kopče omogućava dvostruki sloj za lakše uzimanje i sušenje. Materijal : umjetničke četke za boje izrađene su od kvalitetnog najlona koji je vrlo gladak, fleksibilan i jednostavan za čišćenje. Stegnuti jakim metalnim ferulama kako biste bili sigurni da čekinje neće ispasti. Udobna drvena drška : posebno dizajnirane zakrivljene drvene ručke omogućavaju vam da udobnije i tačnije držite četku. Multifunkcionalni Kist za boje : 12 pakovanja četkica različitih oblika i veličina, različiti oblici četkica imaju različite efekte slikanja. Set četkica za farbanje može zadovoljiti različite potrebe za farbanjem. Izdržljiv i zgodan slučaj : slučaj sa patentnim zatvaračem, koji ima dug radni vijek. Zavesa sa 12 rupa za lako fiksiranje i nošenje četkica. Dizajn najlonske kopče omogućava dvostruki sloj za lakše uzimanje i sušenje. Materijal : umjetničke četke za boje izrađene su od kvalitetnog najlona koji je vrlo gladak, fleksibilan i jednostavan za čišćenje. Stegnuti jakim metalnim ferulama kako biste bili sigurni da čekinje neće ispasti. Udobna drvena drška : posebno dizajnirane zakrivljene drvene ručke omogućavaju vam da udobnije i tačnije držite četku. Multifunkcionalni Kist za boje : 12 pakovanja četkica različitih oblika i veličina, različiti oblici četkica imaju različite efekte slikanja. Set četkica za farbanje može zadovoljiti različite potrebe za farbanjem.Izdržljiv i zgodan slučaj : slučaj sa patentnim zatvaračem, koji ima dug radni vijek.Zavesa sa 12 rupa za lako fiksiranje i nošenje četkica. Dizajn najlonske kopče omogućava dvostruki sloj za lakše uzimanje i sušenje.

Ključne karakteristike

Material:
Metal + plastic + wood
Color:
black + gold
Pen bag size:
26.3 * 20 * 2.5cm
Color tray size:
22.5 * 17cm
Package Include:
1*Painting materials:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
which solves the problem of beginners in choosing brushes and meets the requirements of painting professionals for brushes. :

Slični proizvodi u kategoriji