.

.

Hjmax viseće kese za odeću 1 kom, Navlaka za odeću za garderobu sa prozirnim PVC prozorom, za odlaganje Ormara potpuno zapečaćene jakne kaputi odela,roze,60×50×100cm

Hjmax viseće kese za odeću 1 kom, Navlaka za odeću za garderobu sa prozirnim PVC prozorom, za odlaganje Ormara

KM 6.40

Količina robe
Tova je dostupan

Stalak za odjeću s poklopcem izrađen je od lagane prozračne netkane tkanine + prozirni Vinilni prozor ne samo da može održavati odjeću svježom čistom, a također možete vidjeti šta tamo visi bez potrebe za uklanjanjem Torba za odlaganje kaputa ima visokokvalitetne glatke patentne zatvarače čine Vam veoma lak pristup odjevnim predmetima, a šavovi patentnog zatvarača se ne zaglave; otvorite torbe za odjeću mogu lako ući na mjesto na stalku u koji morate lako ući;. Sklopiva ostava : viseća torba za odeću je lagana i laka za sklapanje, a otvor na vrhu torbe omogućava vešalice, sklopiva za odlaganje tokom putovanja i ne zauzima prostor, što je čini savršenom za sve Vaše potrebe za skladištenjem i putovanjima. Torba za odjeću za odjeću može visjeti u stalcima, viseći štap, ormar, stalak za odjeću, stalak za odjeću, Moderan komercijalni stalak; navlake za odijela najbolje za spremanje džempera,kaputa, haljina, plesnih kostima, pantalona,košulja,kože, jakni, pantalona, uniformi;. Kaputi sa patentnim zatvaračem za veličinu garderobe : 60×50×100cm/60×50×120cm; prijenosni ormari za kačenje zaštitnih torbi za odjeću pogodni za podrum, potkrovlje, ormar, stan, garažu, stan, spavaonicu, prodavnicu odjeće i pozorište. Ako Vas nered na odjeći koja leži oko vašeg ograničenog ormara čini problematičnim.Ako imate želju da spriječite da se odjeća zgnječi i zgužva.Pa, torbe za odjeću lako će zadovoljiti sve Vaše potrebe, održavajte red u ormaru i uredno s lakoćom.Specifikacija : izdržljiv materijal : napravljen od meke i prozračne tkanine, lagan, ali čvrst, koji se može koristiti dugoročno i nema potrebe da brinete o poderanim.Jednostavan za instaliranje : kopča pričvršćena preko štapa što omogućava da se udica vješalice klizi, otkopčajte poklopac i lako stavite odjeću na štap.Pogodno za tip štapa : Podesiva petlja za pričvršćivanje dostupna za različite vrste šipki kao što su ormar, stalak za odjeću itd.Pogodno za čuvanje prtljaga, odjeće, posteljine, Ostava ili putnih odijela, kaputa, jakni, haljina, skladišta odjeće, odijela, smoking korpi i široko se koristi.

Ključne karakteristike

Durable material:
Made of soft and breathablenon-woven fabric, lightweight but sturdy, which can be used for long term and no need to worry the ripped.
Easy to install:
Loop Fastener attached over the rod which allows the hook of the hanger to slide, unzip the cover and put your clothes on the rod easily.
Suitable for rod type:
Adjustable loop fastener available for different types of bar such as closet rod, clothing rack etc.
Suitable for storing luggage, clothes, linen, storage or travel suits, coats, jackets, dresses, clothes storage, dress suits, tuxedo baskets, and is widely used.:
Name:
Garment bags
Material:
non-woven fabric and PVC
Color:
grey, beige, pink
Size:
60×50×100cm, 60×50×120cm
Weight:
140g
include:
1 × Garment bags :

Slični proizvodi u kategoriji