.

.

DARZYS 50W električni ventilator za dimnjake, evakuator dimnjaka, ventilator za kamin za kamin na drva za kamin na drva, plava

DARZYS 50W električni ventilator za dimnjake, evakuator dimnjaka, ventilator za kamin za kamin na drva za kamin

KM 1.33

Količina robe
Tova je dostupan

★Napomena : radni napon proizvoda je 220 V( napon 110 V-120 V, bićemo opremljeni pretvaračem napona), za prečnik Dimovoda 12,5-19cma ventilator izazvan dimnjakom koristi se ostavljanjem dva kraja žice za spajanje na izvor energije. ★Napomena : kamin za domaćinstvo koristi indukovani ventilator i izlazna temperatura ne bi trebalo da prelazi 60 stepeni. U suprotnom će indukovani ventilator biti oštećen. Instalirajte kabl za napajanje sa najmanje 0,5 kvadratnih bakarnih žica. ★Bez buke : jedna od najčešćih pritužbi kada su u pitanju snažni ventilatori za hlađenje je da prave veliku buku. Srećom, naš oscilirajući ventilator osigurava tih rad tako da ne morate praviti kompromise kada je u pitanju udobnost vašeg doma. ★Jednostavna instalacija : vrlo mirna, pogodna za većinu vrsta kamina i ne zahtijeva profesionalne tehničare za instaliranje. Isključite prekidač za uključivanje tokom instalacije ili uklanjanja kako biste spriječili električni udar. ★Prijavite se za : veoma je pogodan za kamin/peći za pizzu/ peći na drva. Ventilator za propuh izazvan dimnjakom stvara auspuh i podstiče brzo oslobađanje dima kako bi spriječio da dim nesmetano izlazi iz dimnjaka zbog lošeg dimnjaka. Karakteristike : 1. Najrasprostranjeniji i najpriznatiji evakuator dima u sistemima za ekstrakciju dima. Ovaj model je protiv zamrzavanja, protiv mraza, protiv visokih temperatura, protiv korozije, protiv rđe i izdržljiv. Ovi ventilatori treba da budu postavljeni na završnoj tački dimnjaka ili sistema na čvrsto gorivo i mogu se montirati na zidane ili metalne dimnjake. Ventilator dimnjaka je za upotrebu gde temperature dimnih gasova ne prelaze 575° F za isprekidan rad i 482° F za kontinuirani rad.Specifikacija : Naziv proizvoda : električni Nacrt Inducirajući Fan Voltage : 220v ( Americas 110 V-120 V voltage, bićemo opremljeni pretvaračem napona) snaga : 50wveličina : osnovni prečnik 12,5-19cmcolor : boja slike težina proizvoda : 2kgpackage Uključeno : 1 *inducirani nacrt fan Note : 1.

Ključne karakteristike

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
220V ( Americas 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power:
50W
Size:
base diameter 12.5-19cm
Color:
picture color
Product weight:
2Kg
Package Included:
1 *Induced draft fan:
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect. :

Slični proizvodi u kategoriji