.

.

RRGJ nastavni model, zubne zube model-zubne dentatstvo i molarni anatomijski model, demonstracijski model zuba za obrazovanje o pacijentu, medicinski školski studentski trening anatomija biologija

RRGJ nastavni model, zubne zube model-zubne dentatstvo i molarni anatomijski model, demonstracijski

KM 0.67

Količina robe
Tova je dostupan

Izvrsno za škole, bolnice, vizuelne pomagale u nastavi fizičkog zdravlja Može se koristiti u praksi terapije ili klase anatomije na fakultetu. Izrađen je od PVC-a za zaštitu okoliša, ekološki prihvatljivi materijali, podudaranje u boji, visokokvalitetno ručno oslikano. Najviše istinski prikaz strukture ljudskog zuba. Laboratorijskog materijala : PVC materijal ne mora brinuti o tome da će biti slomljeni studenti, tako da će biti odličan dodatak vašim laboratorijskim zalihama. Izvrsno za školski alat za nastavu, prikaz učenja i kolekcionarstvo. Različiti opseg : Može se koristiti ne samo kao sredstvo za učenje za studente za nastavnike, nastavni alat za nastavnike, vodeći alat za obrazovanje djece da zaštiti njihov zubi. Takođe je kao komunikacijski alat za doktore i pacijente. Proizvod se sastoji od trostrukog uvećanja listopadne denteticije i trajnog zuba i 10-preklopkog trodijelnog modela koji se može okretati ili ukloniti horizontalno. Zbog toga može biti efikasna obuka prakse, to je najbolji alat za vaše Proučite. Izvrsno za škole, bolnice, vizuelne pomagale u nastavi fizičkog zdravlja. Može se koristiti u praksi terapije ili klase anatomije na fakultetu. Izrađen je od PVC-a za zaštitu okoliša, ekološki prihvatljivi materijali, podudaranje u boji, visokokvalitetno ručno oslikano. Najviše istinski prikaz strukture ljudskog zuba. Laboratorijskog materijala : PVC materijal ne mora brinuti o tome da će biti slomljeni studenti, tako da će biti odličan dodatak vašim laboratorijskim zalihama. Izvrsno za školski alat za nastavu, prikaz učenja i kolekcionarstvo. Različiti opseg : Može se koristiti ne samo kao sredstvo za učenje za studente za nastavnike, nastavni alat za nastavnike, vodeći alat za obrazovanje djece da zaštiti njihov zubi. Takođe je kao komunikacijski alat za doktore i pacijente. Proizvod se sastoji od trostrukog uvećanja listopadne denteticije i trajnog zuba i 10-preklopkog trodijelnog modela koji se može okretati ili ukloniti horizontalno.

Ključne karakteristike

26×15mm:
Note:
Please allow little color difference due to different display or light environment.:
Because it is a manual measurement, the product size has a small range error of 0.5-1cm, please refer to the actual product, please understand.:
We have always been committed to providing the best quality products and services. Make you have the best shopping experience. Please feel free to E-MAIL us if there are any problems and questions, we will try our best to MEET YOUR SATISFACTIONS WITHIN 24 HOURS.:
This anatomy model is perfect for the doctor's office, anatomy classroom, or study aid. :

Slični proizvodi u kategoriji