.

.

Električna bušilica za nokte, prenosiva profesionalna punjiva Mašina za bušilicu za nokte,alati za poliranje oblika manikira za pedikir, sa 3pcs Turpijama za nokte, 6pcs burgije za nokte,26pcs brusne trake,1pcs Nail Art četka

Električna bušilica za nokte, prenosiva profesionalna punjiva Mašina za bušilicu za nokte,alati za poliranje

KM 0.33

Količina robe
Tova je dostupan

【Multifunkcionalni komplet za bušilicu za nokte】 sa 18000-20000rpm može postići funkcije poput oblikovanja noktiju, poliranja noktiju i pilinga mrtve kože i žuljevamože lako brusiti, gravirati, rezati, polirati, ukloniti sloj gel laka i zanoktica, pogodan za početničku/profesionalnu manikuru/salon/kućnu upotrebu. 【Jednostavan za korištenje】Donja utičnica se ne olabavi, sigurnija je i praktičnija. A mašinu nije lako skliznuti sa neujednačenim uzorkom teksture.niska toplota i niska buka i niske vibracije.Ergonomski dizajn ručke čini je laganom i jednostavnom za držanje. 【Odvojivi dizajn】 odvojivi dizajn je jednostavan za promjenu glave. A bušilica za nokte je kompatibilna za brušenje glava prečnika 2,35 mm na tržištu. Samo treba da povežete kabl za napajanje sa njim za početak working.it pogodan je za vas da kontrolišete električni filer za nokte i učinite da vaša nega noktiju funkcioniše efikasnije. 【Punjiva i Protabilna】 Mali je i lagan, a možete ga jednostavno staviti u torbicu ili kofer i ponijeti na putovanje ili gdje god želite.jednostavan za korištenje sa bilo kojom USB utičnicom, kao što su power bank, laptop, AC adapter, možete napraviti umjetničko djelo za nokte bilo kada gdje god želite. 【Lista pakovanja】 savršeno za salone i kućnu upotrebu sa 1 bušilicom za nokte, 6 burgija za nokte, 26 brusnih traka, 1 četkom za umjetnost noktiju i 3 turpije za nokte.ovaj komplet za bušilicu za nokte zadovoljava sve potrebe za ljepotom noktiju, pruža vam jednostavno i praktično iskustvo korištenja. Specifikacija : vrsta artikla : bušilica za Ekserematerijal : Aluminijum Aloypower način snabdijevanja : USB Connectionrevolucije u minuti : 18000-20000 Rpaplikacija : za dom, salone za nokte.Kako koristiti : 1. Uključite kabl za napajanje proizvoda u utičnicu i indikator snage će se upaliti.5 utikač DC kabla u utičnicu na zadnjem poklopcu mašine. Odaberite pravu glavu za bušilicu koju želite i uključite. Podešavanje brzine i rotacija napred i nazad mogu se podesiti preko točkića za pomeranje.

Ključne karakteristike

Item Type:
Nail DrillMaterial
How to use:
 1. Plug the product's power cord into a power outlet, and the power indicator will light up.2. Insert the C3.5 plug of the DC cable into the socket on the back cover of the machine.3. Choose the right drill head you want and plug in.4. The speed adjustment and forward and reverse rotation can be adjusted through the scroll wheel.
Package List:
1 x Nail Drill    6 x Nail Drill Bits26 x Sanding Bands1 x Nail Art Brush3 x Nail Files1 x Instruction1 x USB Cable

Slični proizvodi u kategoriji