.

.

Čvrsta Kandža Korijen Kuka Vrtlarstvo Kuka Drvena Ručka Iron Hook Bonsai Alati Baštenski Alati Vrtlarstvo Iron Hook Bonsai Alati Mangan Čelik

Čvrsta Kandža Korijen Kuka Vrtlarstvo Kuka Drvena Ručka Iron Hook Bonsai Alati Baštenski Alati Vrtlarstvo

KM 3.33

Količina robe
Tova je dostupan

【Glavna funkcija】Ova bonsai udica za korijen može se koristiti za rahljenje tla, rastezanje korijena biljaka i poticanje rasta biljaka 【Lijepa i praktična】Odlična izrada, jaka i stabilna, nije laka za deformaciju ili frakturu, lijepa i praktična. 【PREMIUM materijali】napravljen od odabranih visokokvalitetnih metalnih materijala, izdržljiv je, otporan na habanje i može se koristiti dugo vremena. 【Jednostavan za rukovanje】jednostavan za rukovanje, kompaktan i prenosiv, neophodan je alat za hortikulturni rad. 【Široko se koristi】ova vrsta bonsai udice može se široko primijeniti na rahljenje različitih saksijskih biljaka i neophodan je alat za entuzijaste bonsaija. Karakteristike : Ova bonsai udica za korijen može se koristiti za rahljenje tla, rastezanje korijena biljaka i poticanje rasta biljaka. Odlična izrada, jaka i stabilna, nije laka za deformaciju ili frakturu, lijepa i praktična. Izrađen od odabranih visokokvalitetnih metalnih materijala, izdržljiv je, otporan na habanje i može se koristiti dugo vremena. Jednostavan za rukovanje, kompaktan i prenosiv, neophodan je alat za hortikulturni rad. Ova vrsta bonsai udice može se široko primijeniti na rahljenje različitih saksijskih biljaka i neophodan je alat za entuzijaste bonsaija. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novo Vrsta Artikla : Root Hook Materijal : Metal Težina : Cca.2 Oz dužina : cca.5 in lista paketa : 1 x root Hook napomena : 1.Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Root Hook
Material:
Metal
Weight:
Approx. 63g / 2.2oz
Length:
Approx. 21.7cm / 8.5in
Package List:
1 x Root Hook:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji