.

.

Gloglow olovka za olovku, obojena olovka za olovku Olovka i olovka za olovku olovka za olovku za olovku Canvas torba vrećica slikarstvo za skladištenje pribora za školu, olovke, olovke i slučajevi markera

Gloglow olovka za olovku, obojena olovka za olovku Olovka i olovka za olovku olovka za olovku za olovku

KM 37.50

Količina robe
Tova je dostupan

Vrhunski kvalitet - Oxford tkaninski materijal, jednostavan za čišćenje, ima dobre vodootporne performanse, snažne i jednostavne za upotrebu, tkanina je jaka i otporna na preklopljenje Jednostavan dizajn - - Jednostavno i velikodušno, praktično i jednostavno za upotrebu, jednostavan izgled može se postaviti raznim alatima, pohranu je zgodna i uredna, nije lako rasipati. Fino izrada - - šivanje dizajna ojačanja sa sitnim izradom, glatkim i lijepim, bez skakača ili propuštanja, tijesne žice. Torbica za olovke - Dođite s elastičnim alatima za pričvršćivanje učvršćivanja u unutrašnjosti, što može spriječiti da se alat trese i trlja u torbu, uzrokuje trošenje alata i zaštitu sloja unutrašnjeg alata po sloju. Prijenosni dizajn - Skladište je jednostavno i zgodno, veličina tijela proizvoda nakon odlaska je umjerena, ne uzima prostor, a izgled je jednostavan. Specifikacija : Olovka za olovku Materijal za valjak : Oxford krpa Ne uključuje dvije velike rešetke funkcije proizvoda : Skladištenje keramičnih alata, alati za farbanje specifikacije (približno) dužina remena (približno) 24 rešetke 35.2in 48 rešetke 59cm / 23.5cm / 14 In 60 rešetki 69cm / 27.8in lista paketa : 1 x Olovka zamotavanje.

Ključne karakteristike

Item Type:
Pen Wrap Roll
Material:
Oxford cloth
The number of product grids does not include two large grids:
Product Function:
Storage of pottery tools, painting tools
Specification Length(approx.) Width(approx.) Belt Length(approx.) 24 Grids 35.2cm / 13.9in 20cm / 7.9in 28.5cm / 11.2in 48 Grids 59cm / 23.2in 20cm / 7.10in 35.5cm / 14in 60 Grids 69cm / 27.2in 20cm / 7.11in 37.5cm / 14.8in :
Package List:
1 x Pen Wrap Roll:

Slični proizvodi u kategoriji