.

.

Set alata za baštensko kalemljenje, Set alata za sečenje grana Set mašina za kalemljenje sadnica Orezivača Mašina za kalemljenje, smicanje za drvo biljaka

Set alata za baštensko kalemljenje, Set alata za sečenje grana Set mašina za kalemljenje sadnica Orezivača

KM 14.40

Količina robe
Tova je dostupan

Korištenje visokokvalitetnog ABS materijala, što ga čini izdržljivim i dugim vijekom trajanja Korištenje visokokvalitetnog ABS materijala, što ga čini izdržljivim i dugim vijekom trajanja. To je idealno profesionalno sredstvo za uklanjanje beskorisnih listova, grana i stabljika. Pakovanje sadrži kompletan set alata za kalemljenje i kesu za odlaganje, idealnu za ljubitelje baštovanstva. Za razliku od alata za orezivanje, alat za kalemljenje omogućava da se ovaj tradicionalni proizvod koristi istovremeno sa kalemljenjem, što ga čini lakšim za upotrebu i efikasnijim. Sa ovim alatom za kalemljenje može se postići precizno i savršeno sečenje, što uvelike poboljšava stopu preživljavanja. Sa ovim alatom za kalemljenje može se postići precizno i savršeno sečenje, što uvelike poboljšava stopu preživljavanja. Za razliku od alata za orezivanje, alat za kalemljenje omogućava da se ovaj tradicionalni proizvod koristi istovremeno sa kalemljenjem, što ga čini lakšim za upotrebu i efikasnijim. To je idealno profesionalno sredstvo za uklanjanje beskorisnih listova, grana i stabljika. Pakovanje sadrži kompletan set alata za kalemljenje i kesu za odlaganje, idealnu za ljubitelje baštovanstva. Korištenje visokokvalitetnog ABS materijala, što ga čini izdržljivim i dugim vijekom trajanja.Specifikacija : Vrsta Artikla : Set Alata Za Kalemljenje Bašte Materijal : Abspurpomena : Baštovanstvo Graftingtežina : Pribl.2 lbs lista paketa : 1 x Set alata za baštensko kalemljenje (5kom) 1 x skladište Bag Note : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Item Type:
Garden Grafting Tool Set
Material:
ABS
Purpose:
Gardening Grafting
Weight:
Approx. 543g/1.2lbs
Package List:
1 x Garden Grafting Tool Set(5pcs)1 x Storage Bag:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji