.

.

Držač metle, vodootporni dizajnerski prostor aluminijumski stalak za brisanje bez udaraca, za dnevni boravak toalet kućno kupatilo

Držač metle, vodootporni dizajnerski prostor aluminijumski stalak za brisanje bez udaraca, za dnevni

KM 26.85

Količina robe
Tova je dostupan

To je vaš najbolji izbor da uredite svoju metlu, krpu, grablje, alate, sportsku opremu ili više, da vam pomogne da izgradite sistem organizacije stroage i pretvorite svoju kuću iz nereda u uređenje doma Sa duplim gumenim prorezima, mokre krpe, prljave grablje ili bejzbol palice neće skliznuti sa naše vješalice. Držač metle je izrađen od visokokvalitetnog svemirskog aluminijuma, koji drži vješalicu dalje od hrđe i korozije. Vodootporan dizajn, Naša Vješalica se može koristiti na različitim mjestima. Savršeno za kuhinju, ormar, garažu, kupatilo, kancelariju, odlično za komercijalnu upotrebu. Jednostavno za instalaciju, jednostavno izbušite organizator u zid po svom izboru da drži vaše krpe, sredstva za čišćenje ili alate. To je vaš najbolji izbor da uredite svoju metlu, krpu, grablje, alate, sportsku opremu ili više, da vam pomogne da izgradite sistem organizacije stroage i pretvorite svoju kuću iz nereda u uređenje doma. Sa duplim gumenim prorezima, mokre krpe, prljave grablje ili bejzbol palice neće skliznuti sa naše vješalice. Držač metle je izrađen od visokokvalitetnog svemirskog aluminijuma, koji drži vješalicu dalje od hrđe i korozije. Vodootporan dizajn, Naša Vješalica se može koristiti na različitim mjestima. Savršeno za kuhinju, ormar, garažu, kupatilo, kancelariju, odlično za komercijalnu upotrebu. Jednostavno za instalaciju, jednostavno izbušite organizator u zid po svom izboru da drži vaše krpe, sredstva za čišćenje ili alate. To je vaš najbolji izbor da uredite svoju metlu, krpu, grablje, alate, sportsku opremu ili više, da vam pomogne da izgradite sistem organizacije stroage i pretvorite svoju kuću iz nereda u uređenje doma. Sa duplim gumenim prorezima, mokre krpe, prljave grablje ili bejzbol palice neće skliznuti sa naše vješalice. Držač metle je izrađen od visokokvalitetnog svemirskog aluminijuma, koji drži vješalicu dalje od hrđe i korozije. Vodootporan dizajn, Naša Vješalica se može koristiti na različitim mjestima.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Broom Holder
Material:
Space Aluminum
Color:
As shown in the picture
Style:
2 Hanger+2 Hooks, 3 Hanger+3 Hooks, 4 Hanger+5 Hooks(Optional)
2 Hanger+2 Hooks Size:
Approx.31cm/12.2in
3 Hanger+3 Hooks Size:
Approx.42cm/16.5in
4 Hanger+5 Hooks Size:
Approx.51cm/20.1in
Weight:
Approx.189g~305g/6.7oz~10.8oz
Treatment Process:
Matte oxidation
Package List:
1 x Broom Holder:
1 x Bag of Accessories(2 x Screw,2 x Expansion Screw):
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji