.

.

Pzj-komplet četkica za čišćenje dimnjaka sa fleksibilnim šipkama,savitljiva četka za čišćenje otvora za sušenje za dom,jaka i laka za rukovanje za čišćenje kamina,plava, 12m

Pzj-komplet četkica za čišćenje dimnjaka sa fleksibilnim šipkama,savitljiva četka za čišćenje

KM 1.00

Količina robe
Tova je dostupan

[Izdržljive najlonske šipke] -fleksibilni komplet za čišćenje uključuje štapove, svaki štap je dugačak 1 metar Napravljen od najlona, izdržljivosti, elastičnosti i hemijske otpornosti. Dizajniran sa okruglim spojnicama, neće oštetiti dimovod prilikom kretanja. [Naprijed i nazad] sa fleksibilnom glavom četke, ovaj dimnjačar se lako rotira velikom brzinom bušilicom. Omogućava vam da izvršite vježbu i naprijed i nazad. [Jednostavan za instaliranje] izdržljive šipke ovog rotirajućeg sistema za čišćenje dimnjaka komore čađe mogu se povezati ili rastaviti zajedno kako bi se prilagodila dužina cijevi. Jednostavan za uvrtanje i povezivanje, bez uklanjanja. [Jednostavan rad] komplet za čišćenje dimnjaka podržava power sweep i ručno sweep. Jednostavno ga pričvrstite na bušilicu i efikasno će očistiti nedostatak čađi. Čuvajte svoju porodicu i vratite vam čist dimnjak. [Odnosi s javnošću] naše fleksibilne šipke su zakrivljene i vijugave pod uglom od 45 stepeni da bi se očistile i krenule prema uglovima. Alat za dimnjačare može očistiti sve oblike metalnih ili ciglenih dimnjaka. Specifikacija : materijal čekinja : ojačana Nylonaplikacija : Suitable pogodno i za metalne dimnjake i za dimnjake od opeke Suitable pogodno za cijevi različitog prečnika i oblika✦pogodno za cijevi različite dužine uz pomoć klipnjača✦pogodno za zakrivljene cijevi✦naša četka za dimnjake može efikasno ukloniti opasne čađe i nakupine kreozota iz kuće ili na krovu, pomoći u sprečavanju požara dimnjaka.Prednost : ✦kompozitni materijali od najlonske gume visoke gustine i ojačane.Primijenite najnapredniju tehnologiju za ubrizgavanje.Teško nošenje i otpor velikom udaru.Tako glava četke ima izuzetno dug vijek trajanja.Rods štapovi su napravljeni od najlona, izdržljivi, elastični i hemijski resistant.It ima veliki stepen fleksibilnosti, savršeno prolazi kroz te teške zavoje. Lako se savija do 90 stepeni i ne prekida se.Jednostavan za montažu ili disassemble.

Ključne karakteristike

Material Bristle:
Reinforced Nylon
Application:
✦Suitable for both metal flues and brick chimneys:
✦Suitable for pipes of different diameter and shape:
✦Suitable for pipes of different length with the help of connecting rods:
✦Suitable for curved pipping:
✦Our chimney brush can effectively sweep away dangerous soot and creosote buildup from inside the home or on the roof, help prevent flue fires.:
Advantage:
✦High density & reinforced nylon rubber composite materials.Apply the most advanced injection technology.Hard wearing, and resist to high impact.Thus the brush head is extremely long lifespan.:
✦The rods are made from nylon, durable, elastic and chemically resistant.It has a great degree of flexibility, perfectly gets through those tough flue bends. Easy bending up to 90 degrees and not break off.Simple to assemble or disassemble.It can be connected to a power drill, effectively sweep away soot. :
Easy to use:
●Connect the rods one by one:
●Attach the bristle with rods:
●Put the brush into the flue:
●Slide the rod into the flue:
●Start cleaning chimney :

Slični proizvodi u kategoriji