.

.

WXBDD topli kućni ljubimac krevet za kućne krevete za salon za pranje kauč na razvlačenje s mekim pamučnim punilima i neklizajućim dnom za mali medij

WXBDD topli kućni ljubimac krevet za kućne krevete za salon za pranje kauč na razvlačenje s mekim pamučnim

KM 193.33

Količina robe
Tova je dostupan

Napravljen od udobne vunene površine, napunjene visokokvalitetnim PP pamukom, a dizajniran je s neklizanim dnom polka Super mekan i udoban, briga za kožu vašeg ljubimca. Udobna rastuća ivica pruža udobnu podršku za vrat kućnog ljubimca poput jastuka, stvarajući dobru atmosferu spavanja. I super mekana površina vune i punjenje držite psa i mačku u hladnoj zimi. Mašina koja se može prati. Nakon pranja, koristite postavku "Air Fluff" za sušenje zraka ili suhe mašine (ne izbjeljivajte, ne koristite previše toplu vodu za pranje). Topla kauč dizajn vrlo je pogodan za kućne ljubimce za uvijanje ili istezanje udova, pružajući im toplim osjećaj sigurnosti. Prekrasan poklon za vaš simpatični kućni ljubimac!. Napravljen od udobne vunene površine, napunjene visokokvalitetnim PP pamukom, a dizajniran je s neklizanim dnom polka. Super mekan i udoban, briga za kožu vašeg ljubimca. Udobna rastuća ivica pruža udobnu podršku za vrat kućnog ljubimca poput jastuka, stvarajući dobru atmosferu spavanja. I super mekana površina vune i punjenje držite psa i mačku u hladnoj zimi. Mašina koja se može prati. Nakon pranja, koristite postavku "Air Fluff" za sušenje zraka ili suhe mašine (ne izbjeljivajte, ne koristite previše toplu vodu za pranje). Topla kauč dizajn vrlo je pogodan za kućne ljubimce za uvijanje ili istezanje udova, pružajući im toplim osjećaj sigurnosti. Prekrasan poklon za vaš simpatični kućni ljubimac!. Opišite : Napravljena je od udobne površine vune, napunjene visokokvalitetnim PP pamukom, a dizajnirano je s neklizanim dnom polka. Super mekan i ugodan, njegu za kožu vašeg ljubimca. Udobna rastuća ivica pruža udobnu podršku za kućne ljubimce poput jastuka, stvarajući dobru atmosferu u mekih vune i punjenje drži vašeg psa i mačke u hladnoću zima.machine se prati. Nakon pranja, koristite postavku "Air Fluff" na suhu ili mašinu za sušenje (ne izbjeljivati, ne koristite previše toplu vodu za pranje). Topla kauč na razvlačenje je vrlo pogodan za kućne ljubimce da bi se uvijali ili istezali u udove, pružajući njih s toplim osjećajem sigurnosti.

Ključne karakteristike

Features:
Breathable
Type:
bed and sofa
Type:
puppy
Material:
cotton
Weight:
800-1600g
Package includes:
1*pet mattress
Notice:
Please allow an error of 2-4cm.:
Due to the display pixels and light, there may be a slight color difference.:
Please consider the size of your dog when making a decision. If this is the size your dog likes, please order a larger size to get more space. If in doubt, please zoom in!:
Thick and soft for comfortable sleep. :

Slični proizvodi u kategoriji