.

.

Zhilishu pasa sigurnosni pojas, 3-u-1 pas auto sjedala za kućne ljubimce sigurnosti sigurnosni pojas nasloni za glavu naklonjeni zatvarači za zatvaranje kopča za kopče za velikim srednjim malim psima sa zdjelom za pse

Zhilishu pasa sigurnosni pojas, 3-u-1 pas auto sjedala za kućne ljubimce sigurnosti sigurnosni pojas nasloni

KM 5.99

Količina robe
Tova je dostupan

Zhilishu je profesionalni dobavljač kućnih ljubimaca već dugi niz godina! Dijelimo vrijednost koju je vaš ljubimac vrlo važan član porodice! Da biste osigurali kvalitetan život za kućne ljubimce, naša je sva života potraga! Činjenje inoviranjem i poboljšanjem kućnih ljubimaca je za vaše kućne ljubimce ugodniji život. Nadamo se da služimo i ojačamo obveznicu koju imate sa Žilishuom za život. 【3-u-1 nasloni za glavu sa kopčom za kopču i kuka】 Zhilishu Nadogradite 3-u-1 pasa sigurnosni pojas dizajniran je sa naslonom za naslon za glavu i isječak, kao i zasun kuke. Kartica na klip za sigurnosni sigurnosni kaiš iznosi širinu 0,83 ', što je kompatibilno s većinom vozila. Sigurnosni pojas se ne može zakačiti samo na zasun vašeg vozila, već se koristi i u svim modelima vozila koji imaju naslon za glavu. Ne brinite o neprikladnom za svoj automobil više. 【Čuvajte siguran prvi pojas kućišta za pse pomaže da se vaš krzneni član porodice bude siguran i siguran za sprečavanje ometanja tokom vožnje, idealno za kućne ljubimce tokom putovanja. Može se čvrsto pričvrstiti na kopču ili naslon za naslon za naslon za naslon za naslon za naslon za naslon za naslon za glavu ili zakonsku traku kako bi se osiguralo da vaš ljubimac neće trčati i skakati okolo, tako da vaš kućni ljubimac može istovremeno postaviti vaš kućni ljubimac. Neće uticati na normalnu vožnju. 【Podesila i udobna】 sa gumbom na kaiševima i elastičnom bungeenu unutra, ovaj podesivi elastični bungee pasi za pas za automobil može se podesiti sa 20 inča na 29,2 inča i može se ispružiti na 32 inča za maksimalnu dužinu, što osigurava udobnost vašeg ljubimca. Vaš pas može sjesti, leći ili stajati bez osjećaja koji je ograničio njegove pokrete. Jednostavan za upotrebu i multifunkciju】 Povodnik automobila za pse može se lako objesiti na glavnom okruženju ili pričvršćivanju na kopču, a metalna kopča za rotaciju povezuje pojas za pse, dok se ovratnik za pse ne sugerira za pseće sigurno. Takođe se može koristiti uz poklopac sjedala za kućne ljubimce. To nije samo 3-u-1 sigurnosni pojas za automobil, već i opći povod. 【Teška i izdržljiva】 Izgrađena iz čvrste najlonske tkanine, premium cinkovne legure okretne, kuka protiv hrđe i nehrđajućeg isječka, zaključavajuća kopča, kućni ljubimac osigurava najsigurnije putovanje za vašeg ljubimca.

Ključne karakteristike

v Material:
Nylon with the reflective lines
Color:
Black/Red/Blue
Package Include:
3-IN-1 Dog Seat Belt + Dog Bowl
Warm Tips:
For your pet's safety, please do not attach the dog car seatbelt to your pet's collar directly. The dog car seat belt is safe to be used with pet harness.

Slični proizvodi u kategoriji