.

.

komplet dimnjačara Set četkica za kamin, komplet dimnjačara sadrži 6/9/12/15 fleksibilne šipke komplet četkica za kamin komplet četkica za čišćenje kamina četka za čišćenje cijevi za sušenje četka za čišćenje cijevi (Boja : 15 šipki, S

komplet dimnjačara Set četkica za kamin, komplet dimnjačara sadrži 6/9/12/15 fleksibilne šipke komplet

KM 1.67

Količina robe
Tova je dostupan

Povećan najlonski materijal : i stub i radna glava su sporni od ojačanog najlona, koji je otporan na habanje i ima dug vijek trajanja i ne može se lako slomiti Upotreba u uskim prostorijama : šipke su izuzetno trajne, fleksibilne i savijaju se sa malo previše bez napora. To može biti savršeno zahvaljujući robusnom savijanju dima za dubinsko čišćenje. Fleksibilno : šipke su fleksibilne i mogu savršeno proći kroz ove tvrde dimne kuke. Jednostavan za montažu i rastavljanje, možete spojiti više šipki da proširite njihov domet. Jednostavan za upotrebu : ovaj komplet za čišćenje za ventilaciju sušilice jednostavan je za upotrebu uz jednostavna uputstva, pruža odlične rezultate i pomaže u izbjegavanju skupih popravki. Upotreba proizvoda : proizvod se koristi za čišćenje različitih cijevi, kamina, dimnjaka, printova, sušara itd. Svi higijenski problemi su riješeni. Četka za čišćenje otvora za sušenje, komplet za čišćenje dimnjaka, sredstvo za uklanjanje dlačica sa produžetkom fleksibilne najlonske šipke, rotacione četke za čišćenje dimnjaka alati za kućni kamin Flueproizvod Description Fireplace set štapa za četkicu za kamin, četka za kamin sadrži 6/9/12/15 fleksibilne šipke komplet četkica za kamin za čišćenje štapa za čišćenje četkica za sušenje cijevi za čišćenje savršeno za čišćenje dimnjaka od vrha do dna ili pored vašeg kamina. Očistite peć sami i uštedite novac.Jednostavan za montažu i rastavljanje, a možete povezati više barova da proširite svoj asortiman. Štapovi su fleksibilni, što može doći savršeno kroz ovaj snažan dim savijanje.Način upotrebe : - Korak 1 : spojite šipke dva za drugim-Korak 2 : pričvrstite čekinje šipkama - Korak 3 : stavite četku u kamin - Korak 4 : gurnite stub u kamin - Korak 5 : fiksirajte bušilicu sa stubom - Korak 6 : počnite sa čišćenjem fireplacespecifikacija : materijal : Nylon Pollings (pojedinačno) : cca. 410 mm / 610 mm prečnik glave četke : cca. 100 mmbroj stubova : 6/9/12/15 fleksibilni štap sadržaj pakovanja : 1x set kompleta štapa za dimnjake (bez ručnih bušilica) napomene : 1.

Ključne karakteristike

Material:
Nylon
Pollings (single):
approx. 410 mm / 610 mm
Brush head diameter:
approx. 100 mm
Number of poles:
6/9/12/15 Flexible rods
Package contents:
1x set of chimney brushwork rod kit (no hand drills):
Remarks:
1. Please allow the difference of 1-3 cm due to the manual measurement and 3-5 g for the difference between different colors.:
2. Due to the screen difference, the color can be slightly different what you expect, please allow it.:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Slični proizvodi u kategoriji