.

.

JINPENGRAN Nail Art Rhinestones, Nail Art AB Drill vještački dijamant staklo miješana ravna dna u obliku bušilice DIY naljepnica za nokte nail art nakit, E

JINPENGRAN Nail Art Rhinestones, Nail Art AB Drill vještački dijamant staklo miješana ravna dna u obliku

KM 1.67

Količina robe
Tova je dostupan

★Nail art rhinestones izrađeni su od akrilnog materijala, koji je ekološki prihvatljiv, bez mirisa i siguran za vaše nokte Popularna kristalna boja sa lijepim oblicima i sjajnim površinama pruža vam smiješno i kreativno DIY iskustvo umjetnosti noktiju. ★Kvalitetna izrada : nail art crystals diamonds rhinestones izrađeni su od stakla, koje je izdržljivo i pouzdano. što je veoma teško i nije lako slomiti. Ab premaz je čvrsto vezan za vanjsku površinu svake kristalne perle sa izdržljivim pjenušavim. ★Dijamantski oblik : mašinsko precizno sečenje, visoko vakuumski sloj reflektujućeg filma, sjajni mali kamenčići,naš vještački dijamant, bez mjehurića, nečistoće i tako dalje. ★Široka upotreba : ravni ukrasi sa rhinestoneom set ne samo pogodan za nokte, nokte na nogama, već i za DIY zanat, futrolu za mobilni telefon, odjeću, naočare, izradu kartica, body art i šminkanje lica, itd. ★Savršen poklon : mješavine u obliku 3 D dragulja za nokte rhinestones su savršeni to je divan izbor za vas da pošaljete svojim prijateljicama i porodicama na poklon. ★Nail art rhinestones izrađeni su od akrilnog materijala, koji je ekološki prihvatljiv, bez mirisa i siguran za vaše nokte. Popularna kristalna boja sa lijepim oblicima i sjajnim površinama pruža vam smiješno i kreativno DIY iskustvo umjetnosti noktiju. ★Kvalitetna izrada : nail art crystals diamonds rhinestones izrađeni su od stakla, koje je izdržljivo i pouzdano. što je veoma teško i nije lako slomiti. Ab premaz je čvrsto vezan za vanjsku površinu svake kristalne perle sa izdržljivim pjenušavim. ★Dijamantski oblik : mašinsko precizno sečenje, visoko vakuumski sloj reflektujućeg filma, sjajni mali kamenčići,naš vještački dijamant, bez mjehurića, nečistoće i tako dalje. ★Široka upotreba : ravni ukrasi sa rhinestoneom set ne samo pogodan za nokte, nokte na nogama, već i za DIY zanat, futrolu za mobilni telefon, odjeću, naočare, izradu kartica, body art i šminkanje lica, itd.

Ključne karakteristike

Nail Product Category:
Nail Sequins
Color:
picture color
Weight:
0.02kg
Features & Usage:
3D Rhinestone Nail Decorations:
Easy to apply on natural or artificial nails:
Clean the surface of your nails, apply the base polish, put the shape you liked on the nails:
You also can use them to decorate your phone,home,glass,ect:
Notes:
Please allow a little errors on the size due to manual measurement.:
The colors may exist slight differences due to different screens.:
Swallowing risk may exist, please keep away from little kids.:
Your satisfaction is our only wish.:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Slični proizvodi u kategoriji