.

.

Ploče protiv statičkog ugljičnog čelika visoke precizne precizne precizne priključke za rezanje motora za rezanje, tablete za rezanje

Ploče protiv statičkog ugljičnog čelika visoke precizne precizne precizne priključke za rezanje motora

KM 1.33

Količina robe
Tova je dostupan

Ovaj tweezer je odličan za upotrebu u vezi sa lemljenjem, nakitom, zanatima, hobama i mehaničarima Oštar savjet omogućava preciznost za ugradnju i zamjenu malih elektroničkih komponenti. Naša antistatička tablača idealna je za rukovanje ic čipovima s pažnjom. Dizajn od nehrđajućeg čelika je udoban i izdržljiv. Visokokvalitetni nehrđajući čelik : Ova tweezer izrađena je od nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće, koja je otporna na većinu kiselina. Ovaj tweezer je odličan za upotrebu u vezi sa lemljenjem, nakitom, zanatima, hobama i mehaničarima. Oštar savjet omogućava preciznost za ugradnju i zamjenu malih elektroničkih komponenti. Naša antistatička tablača idealna je za rukovanje ic čipovima s pažnjom. Dizajn od nehrđajućeg čelika je udoban i izdržljiv. Visokokvalitetni nehrđajući čelik : Ova tweezer izrađena je od nehrđajućeg čelika visoke čvrstoće, koja je otporna na većinu kiselina. 100% i karakteristike : Ovaj tweezer je odličan za upotrebu u vezi sa lemljenjem, nakitom, zanatama, hobblesom i mehanikom. Oštar savjet omogućava preciznost za ugradnju i zamjenu malih elektroničkih komponenti. Naša antistatička tablača idealna je za rukovanje ic čipovima s pažnjom. Dizajn od nehrđajućeg čelika je udoban i izdržljiv. Specifikacija : Tip : ESD-15 / ESD-14 Color : Blackmaterial : Carbon Steel Note : Molimo vas da omogući grešku 0-1cm zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što licitirate. DUE na razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala! Paket uključuje : 1xtweezermsage nas za dodatnu pomoć ako imate bilo kakvih pitanja ili problema sa proizvodom. Bićemo vrlo drago što vam može pomoći.

Ključne karakteristike

Type:
ESD-15/ESD-14
Color:
Black
Material:
Carbon Steel
Note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1xTweezer:
Message us for further assistance if have any question or problem with the product.We will be very glad that can help you :

Slični proizvodi u kategoriji