.

.

LPHGK 3 u 1 višenamjenskoj četkici za čišćenje, 3 u 1 četkica za čišćenje, 3 u 1 četkica za čišćenje boca, čistač četkica za čišćenje boca, 3 u 1 četkica za čišćenje boca za vodu

LPHGK 3 u 1 višenamjenskoj četkici za čišćenje, 3 u 1 četkica za čišćenje, 3 u 1 četkica za čišćenje

KM 1.00

Količina robe
Tova je dostupan

3 U 1 četkica za čišćenje - Naša četkica za čišćenje sastoji se od tri dijela : ? Četkica u obliku slova U : odgovara ustima čaša za čišćenje tvrdokornih mrlja oko usta ? Četkica za prazninu : očistite uske utor na unutrašnjem zidu poklopca šalice. ? Ugaona četkica sa tvrdim čekinjama : Uklonite prljavštinu u ugljeni utor spremnika. Materijal i kvaliteta - izrađeni od visokokvalitetnog ABS + PP + PET + silika gel, čvrst i izdržljiv, a može izdržati temperature do 80 ° C, snažnim i nosivim, mogućim i sigurnoj. Promišljen dizajn - mali i izvrstan. Istovremeno se može zakretati 180 ° i zamijeniti, mali i brz, jednostavan za promjenu, sa visećim rupama, može se objesiti kada se ne koristi, a prikladno je za upotrebu. Jednostavan za čišćenje - četka za čišćenje boca je nježna na bilo kojoj površini i neće naštetiti čišćenju vašeg domaćinstva. A specijalizirao se za pranje dubokih žljebova, praznina i uglova. Četkica je jaka u dekontaminaciji i lako se čisti, samo isperite vodom i brzo se osušite. Široka primjena - pogodna za sve čaše i boce, poput čaša, čaša, boca mlijeka, sportske čaše, čaše za vino, čajne šalice, šolje, itd. 3 u 1 četkica za čišćenje - Naša četkica za čišćenje sastoji se od tri dijela : ? Četkica u obliku u obliku : odgovara ustima čaša za čišćenje tvrdokornih mrlja oko usta. ? Četkica za prazninu : očistite uske utor na unutrašnjem zidu poklopca šalice. ? Ugaona četkica sa tvrdim čekinjama : Uklonite prljavštinu u ugljeni utor spremnika. Materijal i kvaliteta - izrađeni od visokokvalitetnog ABS + PP + PET + silika gel, čvrst i izdržljiv, a može izdržati temperature do 80 ° C, snažnim i nosivim, mogućim i sigurnoj. Promišljen dizajn - mali i izvrstan. Istovremeno se može zakretati 180 ° i zamijeniti, mali i brz, jednostavan za promjenu, sa visećim rupama, može se objesiti kada se ne koristi, a prikladno je za upotrebu. Jednostavan za čišćenje - četka za čišćenje boca je nježna na bilo kojoj površini i neće naštetiti čišćenju vašeg domaćinstva.

Ključne karakteristike

Material:
ABS+PP+PET+silica gel
Color:
Gray/Blue/Green
Weight:
35g
Size:
3.4*1.6*11.4cm
Package Includes:
1/3/6 * 3 in 1 Multifunctional Cleaning Brush:
If you have any questions or better suggestions, please feel free to contact us, we will definitely solve it for you within 24 hours. Happy shopping! :

Slični proizvodi u kategoriji