.

.

Električne testne kopče Crocodile Clip Telecom komunikacija testna Stezaljka zamjena sa iglom bez skidanja 25mm otvaranje J. 60043

Električne testne kopče Crocodile Clip Telecom komunikacija testna Stezaljka zamjena sa iglom bez

KM 2.88

Količina robe
Tova je dostupan

Savršena zamjena : široko se koristi u raznim električnim projektima, tester napona za sve akumulatore za automobile i kamione Zamijenite postojeću kopču za brzi početak kabla na punjaču baterije. Repovi su zalemljeni i spojeni na ispitne vodove i spremni su za upotrebu. Široka primena : Veličina otvora je 25mm, što se široko koristi u elektronskim instrumentima, industrijskoj opremi, elektronskoj opremi itd. Materijal : napravljen od čistog bakra, ovaj test vod sa aligator klipom omogućava rad pod strujom 8 A; dvostruka izolacija izdržljiva silikonska guma sa niskom ekscentričnošću; biće siguran alat za Električna ispitivanja. Bez pilinga : aligatorska kopča sa akupunkturom, koristeći bakronikl materijal, uglavnom se koristi za Telekom testiranje, bez tipa pilinga. Prijenosni i sigurni : kopča za akumulator automobila je jednostavna za korištenje, prenosiva, lagana, sigurna i pouzdana. Pogodno za automobile, Vozila itd. Način upotrebe : rep je zalemljen i spojen na liniju za testiranje i može se koristiti. Specifikacija : vrsta artikla : krokodilska kopča Model : J. 60043 materijal : Bakronik, PVC upotreba : široko se koristi u raznim električnim projektima, tester napona, pogodan za sve akumulatore za automobile i kamione. Zamijenite postojeću kopču na punjaču baterije za kabl za pokretanje skoka. Kopča za akumulator automobila je jednostavna za upotrebu, prenosiva, lagana, sigurna i pouzdana. Pogodno za automobile, Vozila itd. Osnovni Parametri : Veličina Otvaranja : Cca.98 in lista paketa : 1 x test klip.

Ključne karakteristike

Item Type:
Crocodile Clip
Model:
J.60043
Material:
Cupronickel, PVC
Uses:
Widely used in various electrical projects, voltage tester, suitable for all car and truck batteries. Replace the existing clip on the battery charger for the jump start cable. The car battery clip is easy to use, portable, lightweight, safe and reliable. Suitable for cars, vehicles, etc.
Basic Parameters:
 
Opening Size:
Approx. 25mm / 0.98in
Package List:
1 x Test Clip:

Slični proizvodi u kategoriji