.

.

Kvaka za vrata Yosoo zdravstvenog zupčanika, 2 kom / Set evropski stil Antikna legura cinka kvaka za povlačenje ormarića kvaka za vrata za ormarić za ladice za ormare

Kvaka za vrata Yosoo zdravstvenog zupčanika, 2 kom / Set evropski stil Antikna legura cinka kvaka za povlačenje

KM 7.05

Količina robe
Tova je dostupan

[Paket uključuje] : paket uključuje 2 kom kvaku na vratima i 4 kom vijak [Retro stil] : kvaka za povlačenje vrata evropskog antiknog dizajna, prekrasnog izgleda, pogodna za većinu stilova namještaja. [Kvalitetan Metalni materijal] : naša kvaka je napravljena od kvalitetnog materijala od legure cinka, visoke čvrstoće, nije laka za oštećenje, jaka i izdržljiva za dugu upotrebu. [Jednostavna instalacija] : Ova kvaka za vrata ormarića ima montažne zavrtnje, koje se lako postavljaju i uklanjaju na svim vrstama drveta, i pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. [Široka upotreba] : ova kvaka za vrata od legure cinka je veoma pogodna za većinu vrata, ormara, fioka, ormara ili drugog nameštaja. Veoma su praktični pribor za nameštaj. [Paket uključuje] : paket uključuje 2 kom kvaku na vratima i 4 kom vijak. [Retro stil] : kvaka za povlačenje vrata evropskog antiknog dizajna, prekrasnog izgleda, pogodna za većinu stilova namještaja. [Kvalitetan Metalni materijal] : naša kvaka je napravljena od kvalitetnog materijala od legure cinka, visoke čvrstoće, nije laka za oštećenje, jaka i izdržljiva za dugu upotrebu. [Jednostavna instalacija] : Ova kvaka za vrata ormarića ima montažne zavrtnje, koje se lako postavljaju i uklanjaju na svim vrstama drveta, i pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. [Široka upotreba] : ova kvaka za vrata od legure cinka je veoma pogodna za većinu vrata, ormara, fioka, ormara ili drugog nameštaja. Veoma su praktični pribor za nameštaj. Evropski antikni dizajniran, lijep i izvrstan, pogodan za većinu stilova namještaja. Kvaka za vrata koristi materijal od legure cinka visoke težine, jak i izdržljiv, dug vijek trajanja. Jednostavan za postavljanje na sve vrste drveta i pogodan za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Može biti savršeno pogodan za većinu vrata, ormara, ladica, ormara, ormarića i drugog namještaja. Sa montažnim vijcima, jednostavan za postavljanje i uklanjanje, pogodan za različite stilove ormara.

Ključne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Handle
Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx. 200g / 7.1oz
Product Size:
Approx. 165x30x35mm / 6.5x1.2x1.4in
Hole Distance:
Approx. 103mm / 4.1in
Application:
Aluminum alloy doors, balcony doors, sliding doors, wooden doors.
Package List:
2 x Door Handle:
4 x Screw :
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slični proizvodi u kategoriji