.

.

Okjhfd 4pcs / set šarke za ladicu cipela, ormar za cipele Flip okvir, cipele za ladicu za cipele šarke flip okvira

Okjhfd 4pcs / set šarke za ladicu cipela, ormar za cipele Flip okvir, cipele za ladicu za cipele šarke

KM 2.67

Količina robe
Tova je dostupan

【Aplikacija】 Ovaj nosač za preklop se može koristiti za pretvorbu vašeg jednoslojnog / višeslojnog stalka za cipele i povećati kapacitet kabineta Snažna nosivost, bez deformacije, dugi radni vijek. 【Materijal】 Cipele Turing stalak izrađen je od premium plastičnog materijala za osiguravanje dugovječnosti i izdržljivosti. Dobar kvalitet ne može pružiti samo sigurniju garanciju za vaš život, već i dobri materijali mogu povećati radni vijek proizvoda. Jednostavno instaliranje】 Obuća za cipele Flip je jednostavan za ugradnju i upotrebu, opremljen instalacijskim dodacima i preciznim otvorima, može savršeno uklopiti svoje ormare za cipele i nosače cipela. 【Multifunkcionalna】 Šarke za stalak za cipele Flip može zamijeniti starenje okretnog nosača iste specifikacije veličine. Ne samo za ormare za cipele, već i za ormare, police, ladice i DIY projekti namještaja. 【Zaštita od prodaje】 OKJHFD prodavnica Da biste vam pružili usluge zaštite, sva pitanja mogu biti pravovremeni kontakt, mi ćemo biti prvi put da vas kontaktiramo. 【Aplikacija】 Ovaj nosač za preklop se može koristiti za pretvorbu vašeg jednoslojnog / višeslojnog stalka za cipele i povećati kapacitet kabineta. Snažna nosivost, bez deformacije, dugi radni vijek. 【Materijal】 Cipele Turing stalak izrađen je od premium plastičnog materijala za osiguravanje dugovječnosti i izdržljivosti. Dobar kvalitet ne može pružiti samo sigurniju garanciju za vaš život, već i dobri materijali mogu povećati radni vijek proizvoda. Jednostavno instaliranje】 Obuća za cipele Flip je jednostavan za ugradnju i upotrebu, opremljen instalacijskim dodacima i preciznim otvorima, može savršeno uklopiti svoje ormare za cipele i nosače cipela. 【Multifunkcionalna】 Šarke za stalak za cipele Flip može zamijeniti starenje okretnog nosača iste specifikacije veličine. Ne samo za ormare za cipele, već i za ormare, police, ladice i DIY projekti namještaja. 【Zaštita od prodaje】 OKJHFD prodavnica Da biste vam pružili usluge zaštite, sva pitanja mogu biti pravovremeni kontakt, mi ćemo biti prvi put da vas kontaktiramo.

Ključne karakteristike

Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
ABS
Features:
Increase cabinet capacity
Weight:
Approx. 340g / 12oz
Product Size:
Approx. 26x20cm / 10.2x7.9in 
Package List:
4 x Shoes Cabinet Hinge Racks:
1 x Bag of Accessories (22Pcs):
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Slični proizvodi u kategoriji