.

.

Psytfei Klizna vrata ručka rublja nazad na stražnju četkicu od nehrđajućeg čelika ručka staklena vrata klizna vrata Povucite ručak za kupatilo za kupatilo tuš

Psytfei Klizna vrata ručka rublja nazad na stražnju četkicu od nehrđajućeg čelika ručka staklena

KM 0.67

Količina robe
Tova je dostupan

Kvaliteta premium : Naša klizna ručica izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika sa brušenim finišom, pružajući udoban i izdržljiv prianjanje Jednostavna instalacija : S jednostavnim postupkom bušenja i zatezanjem vijka, naša je ručka jednostavna za instaliranje i korištenje, a podudara se sa većinom kućnih vrata. Moderni minimalistički stil : Naša ručka sadrži klasični moderni minimalistički stil koji dodaje dodir elegancije u bilo koju sobu. Svestran materijal : Ova ručka pogodna je za upotrebu na vratima od drveta, stakla i drugih materijala, čineći ga praktičnim zamjenskim dijelom za vašu staru ručku. Široka primjena : Naša drška je pogodna za upotrebu na staklenim vratima, vrata za tuširanje, kupaonice, vinskim podrumima i kliznim štalama, što ga čini svestranim dodatkom vašem domu. Specifikacija : Stanje : Brand Newitem Tip : Klizni otvor za ruci : nehrđajući čelik + brusnica : Kao što je prikazano u prečniku rupe za sliku : cca.4,4cm / 1,7x2,4cm / 2,4x0,9 N (Š x V) Poklopac Vanjski prečnik : cca.3incover Unutarnji promjer : cca.6 Inweight : ccal : 4pcsapplication : staklena vrata, vrata kupaonice, popis drvenih vrata, 1 x klizna vrata Ručka Napomena : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Condition:
Brand New
Item Type:
Sliding Door Handle
Material:
Stainless Steel+Brushed
Color:
As shown in the picture
Handle Hole Diameter:
Approx.4.4cm/1.7in
Single Size:
Approx.6x2.4cm/2.4x0.9in(W x H)
Cover Outer Diameter:
Approx.5.8cm / 2.3in
Cover Inner Diameter:
Approx.4cm / 1.6in
Weight:
Approx.201g/7.1oz
Washer:
4pcsApplication
Package List:
1 x Sliding Door Handle
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Slični proizvodi u kategoriji