.

.

Dlrsam Terminals Kit, 236pcs izolirane žice električni konektori za stražnji prsten spade brzo prekidač za preskok terminale Konektori Komplet za asortiman

Dlrsam Terminals Kit, 236pcs izolirane žice električni konektori za stražnji prsten spade brzo

KM 2.00

Količina robe
Tova je dostupan

【Materijal】 Svi materijali izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji mogu izdržati pritisak presovanja [Funkcija] Sprječava koroziju i pruža vodootporni pečat, koji se može vizualno pregledati. I može izdržati pritisak za prešanje za brzi električni popravci koji će vam pomoći u svim vezama i popravkama. 【Skladištenje】 Svi terminali se pakiraju na centralizirani način, koji je prikladan za rad, skladištenje i upotrebu. 【Široka primjena】 Ne samo široko korištena u radionicama i tvornicama u industrijskom polju, već se široko koristi u kućama, garažama ili na otvorenom. Najbolji je izbor za električare, tehničare, kućne korisnike, hobiste i početnike. Mesing + vinil (PVC) + limna ploča : Vinil-izolirana cijev osigurava odličan kontakt za žicu. Specifikacija : Ime : Izolirana žica Električna konektora Quarity : 236 PCScolor : Crvena, žuta, bluematerijal : Polivinil hlorid, Izonična slika detaljno opisuje informacije o parametrima, a posebne informacije su podložne slici : 236kom izolirane žice Električni konektori Snote : 1. Molimo vas da omogućite greške 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.

Ključne karakteristike

Name:
Insulated Wire Electrical Connectors
Quantity:
236 PCS
Color:
Red, Yellow, Blue
Material:
Polyvinyl Chloride, Iron
Product Information:
The product image describes the parameter information in detail, and the specific information is subject to the picture.
Package Included:
236PCS Insulated Wire Electrical Connectors:
Note:
1. Please allow 1-3mm errors due to manual measurement. :
2. Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Slični proizvodi u kategoriji