.

.

Remenica daljinskog upravljača, kaiš za daljinsko upravljanje RC Rezervni dijelovi Soft i udoban za Air 2 / Mini 2 / Air 2s

Remenica daljinskog upravljača, kaiš za daljinsko upravljanje RC Rezervni dijelovi Soft i udoban

KM 23.05

Količina robe
Tova je dostupan

Stabilan i pouzdan : nosač vrpca je stabilan i uravnotežen, jak i protiv pada, koji mogu pružiti veću zaštitu za daljinski upravljač Kompatibilno : Može se brzo instalirati i pustiti, a može biti savršeno kompatibilan sa daljinskim upravljačem Air 2 / Mini 2 / Air 2 S. Izdržljiv materijal : vrpca izrađena je od visokokvalitetne plastike + poliesterski materijal, mekan i udoban, nosiv i izdržljiv i neće se slomiti. Savršena dodatna oprema : nosač je opremljen spužvom i nosačem kablova, koji može spriječiti da se telefon ogrebe i ne blokira vezu. Performanse : Pomoću oslobađajte ruke, ne blokirajte ekran telefona i neće utjecati na upotrebu daljinskog upravljača, fleksibilnog rada. Oslobodite ruke, ne utječu na upotrebu daljinskog upravljača i ne blokirajte ekran telefona. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, vrpca je udoban i izdržljiv, a nosač vrpca je čvrst i stabilan. Vrpca se može podesiti, a dužina upotrebe može se slobodno podesiti kako bi udovoljila potrebama. Nosač je opremljen spužvom i nosačem kablova za sprečavanje ogrebotina na telefon i ne blokira kabel. Ovaj vrpca je izrađen od visokokvalitetnih materijala, vrlo izdržljivih i čvrste, neće se probiti. Vrsta predmeta : daljinski upravljač Lanyard Material : plastike + poliesterska tkanina Dožalitet : za Air 2 / Air 2s lista paketa : 1 x rezistera za paketu : 1 x rezisteriranje Bracketnote : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Ključne karakteristike

Item Type:
Remote Controller Lanyard
Material:
Plastic+Polyester Fabrics
Compatibility:
for Air 2/MINI 2/Air 2S
Package List:
1 x Controller Lanyard1 x Lanyard Bracket:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Slični proizvodi u kategoriji