.

.

DSfeoigy Fotografija foto studio SoftBox rasvjetni komplet sa pozadinskim pozadinama od 2,6x3m Podneseri za stalak za statistiku 4 kišobran

DSfeoigy Fotografija foto studio SoftBox rasvjetni komplet sa pozadinskim pozadinama od 2,6x3m Podneseri za

KM 29.65

Količina robe
Tova je dostupan

Podesiva pozadina Napravljen od aluminijske legure sa profesionalnim crnim obojenim finišom. Dobar vertikalni osjećaj i izdržljiv. Završiti duž svih ivica kako bi se spriječilo kidanje. Odlično za TV, video produkciju i digitalnu fotografiju. Držite se na mjestu sa isječcima za foto. Dolazi s torbom za nošenje, po mjeri dizajniran za povratne komplete za podršku pozadinskim brojem i fotografskim dodacima. Podesiva pozadina. Napravljen od aluminijske legure sa profesionalnim crnim obojenim finišom. Dobar vertikalni osjećaj i izdržljiv. Završiti duž svih ivica kako bi se spriječilo kidanje. Odlično za TV, video produkciju i digitalnu fotografiju. Držite se na mjestu sa isječcima za foto. Dolazi s torbom za nošenje, po mjeri dizajniran za povratne komplete za podršku pozadinskim brojem i fotografskim dodacima. Podesiva pozadina. Napravljen od aluminijskog legura sa profesionalnim crnim obojenim finišom.good vertikalni osjećaj i izdržljiv. Završiti duž svih ivica kako bi se spriječilo kidanje.Great za TV, video produkciju i digitalnu fotografiju. Ima na mjestu s kopčama za fotografije s torbom za nošenje, po mjeri dizajniranim za povratne komplete i fotografski dodaci. Specifikacija : 2 x 33 "bijela mekana Light kišobran1 X 33 "Crno-srebrna reflektirajuća kišobran1 X 33" Crno-zlatni refleksni kišobran2 X 50x70cm Držač za jednu lampicu Soft Box4 x Držač za jednu lampicu (EU utikač / UK utikač) 4 x 20 W LED žarulja1 x 2,6x3m Poklopac za pozadinu 2 M Svjetlos1 x 80cm 5 u 1 reflektor3 x 1,6x3m Netkana tkanina Backdrop (zelena, bijela, crna) 3 x Fish Spring Clip1 x Oxford Nosač torbe u obliku bag-package uključuju : 1set * foto pozadina Imate li pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Dizajn datoteke, jednostavan za pohranu i prevozi oko. Pomoći za vaše potrebe.

Ključne karakteristike

2 x 33White Soft Light Umbrella:
1 x 33Black & silver Reflective Umbrella:
1 x 33Black & gold Reflective Umbrella:
2 x 50x70cm Single Lamp Holder Softbox:
4 x Single Lamp Holder ( EU Plug/US Plug /UK Plug /AU Plug ):
4 x 20W LED Light Bulb:
1 x 2.6x3m Backdrop Stand:
4 x 2M Light Stand:
1 x 80CM 5 in 1 reflector:
3 x 1.6x3M Non-woven Fabric Backdrop(Green,White,Black):
3 x Fish Spring Clip:
1 x Carry Case For Background Frame:
1 x Oxford Carry Bag:
Package Include:
1set*Photo Backdrop Stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Foldable design, Easy for you to store and carry about.:
to suit your needs better.:
Ideal for you to shoot for small products. :

Slični proizvodi u kategoriji