.

.

Traka na etiketi, široka primjena široka kompatibilnost 3 Struktura sloja Jednostavna ugradnja Dodirni efekti Termički prenošenje vrpca za rad

Traka na etiketi, široka primjena široka kompatibilnost 3 Struktura sloja Jednostavna ugradnja

KM 6.54

Količina robe
Tova je dostupan

Pouzdan posao : Osiguravanje jasnog ispisa rotirajućih barkodova, jasan tekst, grafiku kao i tisak visoke gustoće, također vrlo izdržljive Jednostavan za instalaciju : Dolazi sa laganom težinom i kompaktne veličine, prikladna instalacija može se brzo završiti za nekoliko minuta. Bolji dizajn : usvajanje tri sloj strukture protiv statičkog sloja za leđa za smanjenje trenja i sprečavanja nošenja glave za ispis, vrlo pouzdano. Široko podudaranje : Za TSC, za Argox, za Zebru, za Toshibu, za Postk, za GPrinter, za SATO, za Avery, za Fanuusoft i druge pisače. Praktična upotreba : omogućava primjenu u tiskarskim naljepnicama, maloprodajnim naljepnicama, ulaznicama, etiketama za pohranu, oznake upozorenja i tako dalje. Pouzdan posao : Osiguravanje jasnog štampanja rotirajućih barkodova, jasan tekst, grafiku kao i štampanje visoke gustoće, takođe vrlo izdržljivo. Bolji dizajn : Usvajanje tri sloj strukture protiv statičkog sloja za leđa za smanjenje trenja i sprečavanja nošenja glave za ispis, vrlo pouzdano. Široko podudaranje : Za TSC, za Argox, za Zebru, za Toshibu, za Postk, za GPRITER, za SATO, za Avery, za Anuusoft i druge printere. Praktična upotreba : omogućava aplikaciju u štamparskim naljepnicama, maloprodajnim naljepnicama, ulaznicama, naljepnicama za pohranu, oznake upozorenja i tako dalje. Jednostavan za instalaciju : Dolazi i sa malim veličinama, prikladna instalacija može se brzo završiti u minutima. Vrsta predmeta : Termički transfer RIBBONModel : KB100 Oprema za prijevoz : za štampač naljepnica, štampač barkodova, termički printer za prijenos. Primjenjiva marka : za TSC, za Argox, za Zebru, za Toshibu, za Postk, za GPRITER, za SATO, za Avery, za FANUUSOFT i ostale termičke printere za prenošenje ravnog tlaka. Lista paketa : 1 x Termički transfer Ribbonnote : Ispis niskog temperature za zaštitu glave za ispis.

Ključne karakteristike

Item Type:
Thermal Transfer Ribbon
Model:
KB100 B
Applicable Equipment:
For label printer, barcode printer, thermal transfer printer.
Applicable Brand:
For TSC, for Argox, for Zebra, for TOSHIBA, for POSTEK, for Gprinter, for SATO, for AVERY, for FANUUSOFT and other flat pressure thermal transfer printers.
Package List:
1 x Thermal Transfer Ribbon:
Note:
Low temperature printing for protecting the print head. :

Slični proizvodi u kategoriji