.

.

GHGHF USB električni Mini Rezač papira za dvostruku upotrebu mali A4 alat za rezanje faktura za dokumente za kućnu kancelariju

GHGHF USB električni Mini Rezač papira za dvostruku upotrebu mali A4 alat za rezanje faktura

KM 316.92

Količina robe
Tova je dostupan

Mini shredder je napravljen od ABS materijala i može se napajati USB napajanjem Mali, slatki i praktični, savršeni desktop otvarač za pisma i drobilica. Podloga je napravljena od neklizajućeg silikona, isjeckani papir ne klizi. Automatsko uvlačenje papira, jednostavan raspored i jednostavan rad. Veoma je pogodan za usitnjavanje i tajnost računa bez recepta koji se koriste u poslovnim prostorijama sistema finansijskih hartija od vrednosti. Mini shredder je napravljen od ABS materijala i može se napajati USB napajanjem. Mali, slatki i praktični, savršeni desktop otvarač za pisma i drobilica. Podloga je napravljena od neklizajućeg silikona, isjeckani papir ne klizi. Automatsko uvlačenje papira, jednostavan raspored i jednostavan rad. Veoma je pogodan za usitnjavanje i tajnost računa bez recepta koji se koriste u poslovnim prostorijama sistema finansijskih hartija od vrednosti. Mini shredder je napravljen od ABS materijala i može se napajati USB napajanjem.Mali, simpatični i praktični, savršen desktop otvarač za pisma i rezačpod je napravljen od neklizajućeg silikona, usitnjeni papir ne klizi papirom, jednostavan raspored i jednostavna operacijavrlo je pogodan za usitnjavanje i tajnost računa bez recepta koji se koriste u poslovnim prostorijama sistema finansijskih hartija od vrijednosti.Specifikacija : tip : Mini USB drobilica težina : 800g/1.76 lbveličina : približno 26.92inmaterijal : ABS Transparentnaza : A4 Paper Shredding način : Strip Power : USB i baterije podržane (baterije nisu uključene) Paket uključuje : 1 komad rezača papira Napomena : budući da baterija nije dozvoljena za slanje, pripremite bateriju sami dok koristite proizvod.Proizvod će se stalno nadograđivati, izgled i boja se mogu mijenjati, molim vas, ne zamjerite. I uzmite u obzir prije nego što naručite ako imate zahtjev za boju ili izgled.Zbog problema sa svetlosnim efektima i uglovima snimanja, postojaće određene tolerancije u proizvodu, Molim vas razumite.

Ključne karakteristike

Type:Mini USB Shredder:
Weight:
800g/1.76lb
Size:
Approx 26.5x15.5x12.5cm/10.43X6.1X4.92in
Material:
ABS Transparent
for:
A4 Paper
Shredding Method:
Strip
Power:
USB and Batteries Both Supported (Batteries not included)
Package Includes:
1 Piece of Paper Shredder
note:
Because the battery isn't allowed to be sent out, please prepare the battery yourself while using the product.
The product will be upgraded constantly, the appearance and color may be changed, please don't mind. And take a consideration before place the order if you have request for color or appearance.:
Due to the problems of lighting effects and shooting angles, there will be certain tolerances in the product, please understand.:
Please allow 0-1cm error due to the manual measurment.:
large-capacity waste paper bucket, environmental protection sorting debris :

Slični proizvodi u kategoriji