.

.

SUAIOLOAQ savršen za drveni stalak za kućne torte, stalak za torte sa staklenom kupolom, poslužavnik za torte, rotirajući drveni stalak za dekoraciju deserta za domaće pečenje, rođendanske zabave

SUAIOLOAQ savršen za drveni stalak za kućne torte, stalak za torte sa staklenom kupolom, poslužavnik za

KM 0.33

Količina robe
Tova je dostupan

Staklena kupola može učiniti da torta izgleda jasnije i da se ponaša kao kapuljača Poklopac od kupolastog stakla sa ručkom je jednostavan za držanje i udoban. Veliki stalak za torte sa poklopcem kupole od prozirnog stakla, podloga se može potpuno zakopati u drveni prorez. Idealan način za ukrašavanje torti i poslastica. Stalak za torte u obliku kupole može se koristiti ne samo kod kuće, već i na javnim mjestima kao što su hoteli, restorani, desertnice, poslastičarnice, vjenčanice itd. Torta ima multifunkcionalni pribor za jelo, koji je jednostavan, gladak, izdržljiv, jednostavan za upotrebu, lijep, otporan na habanje i ima visok jestivi efekat. Svestrana upotreba : ovaj stalak za torte pogodan je za zabave, rođendane, vjenčanja, tuševe za bebe, praznične zabave, Božić i mnoge druge prilike. Specifikacija : naziv : drvena posuda za torte Setmaterijal : staklo bez olova / bambookategorija : stakleni poklopac/bambusova ploča proces : visokotemperaturno paljenje / ručno farbano / polirano sa naslonima za ruke veličina : oko 29*26 * 29cm sa staklenom pokrivačom Detalji : 1 drvena posuda za tortu držač1 * stalak za torte papir (20 listova) Obaveštenje : 1. Drveni proizvodi moraju imati male nedostatke, kao što su nedostatak glazure, male crne tačke, ispupčenje. To nije pitanje kvaliteta. Stakleno posuđe je uobičajena pojava procesa i ne utiče na njegovu upotrebu. Mogu postojati mali nedostaci kao što su mali mehurići vazduha, vodovodne cevi itd. Bambus, puno drvo, prirodni materijali, razlike u teksturi, slub, slub, slub, slub, itd., nema problema sa kvalitetom!.

Ključne karakteristike

Name:
Wooden Cake Pan Set
Material:
lead-free glass/bamboo
Category:
Glass Cover/Bamboo Board
Process:
high temperature firing / hand painted / polished with armrests
Size:
about 29*26*29CM with glass cover
Packaging Details:
1 wooden cake tray holder:
1 * Cake stand paper (20 sheets):
Notice:
1. Wooden products must have small defects, such as lack of glaze, small black spots, bulging. It's not a quality issue.:
2. Glassware is a common process phenomenon and does not affect its use. There may be small defects such as small air bubbles, water pipes, etc.:
3. Bamboo, solid wood, natural materials, texture differences, slub, slub, slub, slub, etc., there is no problem with the quality! :

Slični proizvodi u kategoriji