.

.

Komplet za rezbarenje bundeve za Noć vještica, nadograđeni Set alata za rezbarenje bundeve od 14 kom, ručni noževi za rezbarenje ručno Sculpt Halloween set alata za rezbarenje bundeve za Noć vještica za ukras za Noć vještica

Komplet za rezbarenje bundeve za Noć vještica, nadograđeni Set alata za rezbarenje bundeve od 14 kom,

KM 34.60

Količina robe
Tova je dostupan

★【Lako graviranje】nudimo 13 različitih stilova alata za rezbarenje,kada rezbarite bundeve sa svojim porodicama i prijateljima, zadržat ćete nezaboravne uspomene Oštra i tvrda Ivica noža, glatka i efikasna za graviranje. ★【Čuvajte bezbedno】torba za odlaganje je pogodna za vas da odložite alate i držite ih dalje od dece kada se ne koriste. Čvrst i tvrd za hrđu, tako da se možete koristiti za Noć vještica svake godine. ★【Visok kvalitet i izdržljiv】napravljen od visokokvalitetnog materijala, čvrst i izdržljiv, antikorozivan i ima dugo vrijeme rada. Razbijte dosadno iskustvo prošlosti, da vam pružimo najupečatljiviju Noć vještica je naša najveća želja. ★【Savršeni alati za rezbarenje za Noć vještica】odaberite bundevu, stvorite otvor, uklonite unutrašnjost, izrezbarite zanimljiv dizajn i stavite malu svijeću u nju, a zatim možete izaći s fenjerom noću. ★【Ergonomski dizajn】protuklizna ručka čini svaki alat ugodnim za držanje i upotrebu radi vrhunske fleksibilnosti. Različite specifikacije alata za graviranje su odlično ljuštenje kore i za oblikovanje detalja dizajna. Ovo je set alata za rezbarenje bundeve uključujući Veliku pilu, malu pilu, nož za rezbarenje, alat za bakropis, bušilicu, lopaticu, poker točak, 6 dvostranih alata za rezbarenje i platnenu vrećicu. Kompletan vrhunski komplet za rezbarenje bundeve savršen je za vas da napravite fenjer od bundeve sa svojom djecom, pripremajući se za sretan dan Noći vještica.Karakteristike : napravljen od visokokvalitetnog materijala, čvrst i izdržljiv, antikorozivan i ima dugo vrijeme servisa.Oštra i tvrda Ivica noža, glatka i efikasna za graviranje.Torba za odlaganje vam je pogodna za čuvanje alata i držanje ih dalje od dece kada se ne koriste.Protuklizna ručka čini svaki alat udobnim za držanje i upotrebu za vrhunsku fleksibilnost.Odaberite bundevu, stvorite otvor, uklonite unutrašnjost, izrežite zanimljiv dizajn i stavite malu svijeću u nju, tada biste mogli izaći sa fenjerom noću.

Ključne karakteristike

Material:
Metal & Plastic & Wood
Weight:
408g/14.4oz
Carving Knife Size:
As pictures shown
Cloth Package Bag Size:
25 x 15.5cm/9.84 x 6.10inch
Package list:
13 x Carving Knife :
1 x Cloth Package Bag:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. This is not a toy! The carving saws and drill are incisive and can cause injury if used carelessly or incorrectly. Children should be supervised at all times when using these tools.:

Slični proizvodi u kategoriji