.

.

whisky decantador 1000ml Rabbit Shape Whisky Decanter - Animal Snake Shape Creative Glass Bottle Transparent Craft dekoracija za ured,dekantere za alkoholna pića za spavaće sobe

whisky decantador 1000ml Rabbit Shape Whisky Decanter - Animal Snake Shape Creative Glass Bottle Transparent

KM 2.00

Količina robe
Tova je dostupan

Čini veliki poklon-bilo da ste u kupovinu za poklon za svog šefa,kuća zagrijavanje poklon,godišnjica, Božić, penziju ili fathers day poklon ili' ste u potrazi za mladoženja poklone ili rođendanski poklon za tvoj tata to se garantuje da ostavi trajan utisak Dekanter od 1000 ml za držanje vašeg omiljenog pića-50% veći od sličnih dekantera.Viski, burbon, konjak, brendi sve vaše alkoholne piće će izgledati fantastično u našem dekanteru. Ne dozvolite da vaše piće ispari-naš stakleni čep stvara hermetičku brtvu koja traje cijeli život. Čista suština vašeg najboljeg alkohola se čuva i ne isparava. Anđeli su već imali svoj dio, ne dijele više. Zadržite bogatu aromu i ukus vašeg vina : ovaj dekanter za vino ima hermetičku zaptivku za održavanje ukusa i svežine vašeg pića. Savršen Poklon Za Svakog Entuzijasta Viskija Ili Viskija Ili Kao Božićni Poklon Za Tu Posebnu Osobu. Elegantni Stakleni Proizvodi,Dodajte Malo Elegancije Svom Kućnom Baru.Dekanter viskija u obliku kunića od 1000 ml-životinjski oblik zmija Kreativna Staklena bočica prozirna zanatska dekoracija za kancelariju, spavaću Sobumodni lijep izgled : ne samo praktično, već i umjetničko djelo, pogodno za ured,uređenje doma,poklone itd. To nije samo boca vina, to je umjetnički dizajn, blistavo prisustvo u vinskom ormariću. Nakon punjenja vina, ono je trodimenzionalno i realno, puno misterije,trodimenzionalnog oblika, reflektirajućih detalja, kristalno jasno i puno teksture, dizajn debelog dna. Lijep izgled, ne samo praktičan, već i umjetničko djelo, pogodno za ured,uređenje doma,poklone itd. Jednostavan za upotrebu i čišćenje.Specifikacija : Materijal : staklo kapacitet : 1000mlusa : dekoracija pjenušavog vina itd. Scena upotrebe : porodični hotel restoran paket uključuje : 1 x dekanter viskija koji vam pružamo visokokvalitetnim proizvodima je ono što radimo, a vaše puno zadovoljstvo i sreća su nam od najveće važnosti!.

Ključne karakteristike

Material:
glass
Capacity:
1000ml
Uses:
sparkling wine decoration,etc.
Use scene:
Family hotel restaurant
package includes:
1 x whisky decanter:
Providing you with high-quality products is what we do, & your full satisfaction & happiness are of utmost importance to us! :

Slični proizvodi u kategoriji