.

.

Decanter set Setovi dekantera za višekratnu upotrebu sa 4 čaše za viski, 1100ml Bar Tools Barrel Whisky Carafe alkoholni dekanteri set Decanter

Decanter set Setovi dekantera za višekratnu upotrebu sa 4 čaše za viski, 1100ml Bar Tools Barrel

KM 12.25

Količina robe
Tova je dostupan

Vrijeme je za tost : sipajte i bujati u sa luksuznim viskija stakla set Stakleni dekanter koji privlači poglede idealan je za viski, viski, burbon, rum. Dno strukture hrastovog okvira napravljeno je tradicionalnim ručnim metodama, što čini bokal jedinstvenim i stabilnim, a umjetnički osjetljivi ljudi cijenit će njegove detalje. Set viskija je idealan za živahne ljubavnike. Savršeno predstavlja i ističe ukus i aromu viskija. Komplet uključuje dekanter i 4 čaše. Dekanter je napravljen od prozirnog stakla. Linija fjorda može biti efikasan element svakog ukrasa stola. Staklo se može prati u mašini za pranje sudova. Sve naše posude za piće (uključujući mlaznice od nerđajućeg čelika) su , bez BPA i za hranu, a poklopac obezbeđuje čvrsto zaptivač.Naše staklo je izuzetnog kvaliteta i proizvode ga visoko obučeni i posvećeni majstori. Stoga naš krajolik ima jedinstven osjećaj pripadnosti kad god i gdje god. Izuzetan dizajn : ovaj staromodni dekanter za alkohol ima sofisticiran pjenušav dizajn, što ga čini zadivljujućim. Sa ovim izuzetnim decanter setom, ostavićete utisak da traje na našim gostima.Dobro došli u našu trgovinu, nadamo se da ćete imati prijatno iskustvo kupovine!Ako ga ne primite u roku od 30 dana, kontaktirajte nas na vrijemewhiskey Decanter Set jedinstveni dozator pića za značajku : ovaj vrhunski craftsman dekanter opremljen je postoljem od punog drveta i slavinom od srebra, što je ono što Vam je potrebno da upotpunite svoju omiljenu sobu.Elegantna obična staklena Kanta i zamršena staklena umjetnička djela savršen su izbor za one koji piju i putuju u ljubav.Ovaj komplet dekantera za viski po mjeri uključuje široku drvenu podlogu koja služi kao stalak za pladanj za vaša četiri staromodna urezana likera i čaša za vino.Specifikacija : naziv : Bottle Amount : 1 Color : Transparent Bottle visina : oko 24,5 cm Bottle prečnik : oko 9cm Bottle kapacitet : 1100mlname : Cup Amount : 4 Color : Transparent Wine glass materijal : visoko borosilikatno staklo visina stakla : oko 8,5 cm Wine glass prečnik : oko 7cmwine glass kapacitet : 310mlpacking lista : 1 * Whisky Decanter4 * Uključeno sa urezanim staklom1 * slavina od nerđajućeg čelika velika izbor za posebnog muškarca : može biti teško izabrati poklon za muškarce.

Ključne karakteristike

Name:
Bottle
Amount:
1
Color:
Transparent
Bottle height:
about 24.5cm
Bottle diameter:
about 9cm
Bottle capacity:
1100ML
Name:
Cup
Amount:
4
Color:
Transparent
Wine glass material:
high borosilicate glass
Wine glass height:
about 8.5cm
Wine glass diameter:
about 7cm
Wine glass capacity:
310ML
Packing List:
1 * Whiskey Decanter:
4 * Included with etched globe glasses:
1 * stainless steel faucet:
GREAT CHOICE FOR A SPECIAL MAN : It can be hard to choose a gift for men. You can sure that this gift will put a smile on his face with a big thank to you even it's your dad, friend, husband, or any other man in your life. :

Slični proizvodi u kategoriji