.

.

whisky decantador za višekratnu upotrebu Whisky Decanter Dragon u obliku zanatske boce borosilikatnog stakla dozator za boce od borosilikatnog stakla 1000ml za pravljenje vina Decanters Decanters Liquor Decanters

whisky decantador za višekratnu upotrebu Whisky Decanter Dragon u obliku zanatske boce borosilikatnog

KM 224.61

Količina robe
Tova je dostupan

Napravljen od visokog borosilikatnog stakla, lijep i providan efikasno sprečava mešanje štetnih materija sa viskijem i proizvodi vid i ukus.takođe, posuda ne mijenja kvalitet viskija, već samo mijenja iskustvo degustacije viskija. Veličina,45x25, 5cm, zmajev oblik bočice stvara ogroman prostor za sudar viskija i kiseonika, stimulišući aromu i poboljšavajući ukus. visoka prozirnost same bočice pokazuje boju samog crvenog viskija. Njegov oblik je nov. poboljšajte svoj dom ovim jedinstvenim, kompletnim i elegantnim dekanterom za viski. pogodan je za star hotel /bar/restoran, pogodniji za dvije osobe. Na ustima prečistača vode nalazi se zaptivni čep za sprečavanje prašine i crnog vina. tekstura je jasna, trodimenzionalna, delikatna i elegantna. nepropusnost je veoma dobra, a viski se može čuvati za kratko vreme. Ovaj prekrasni set savršen je pratilac vašeg omiljenog viskija ili odlična ideja za poklon za nekoga posebnog koji uživa u malom dramu. Savršen Poklon Za Svakog Entuzijasta Viskija Ili Viskija Ili Kao Božićni Poklon Za Tu Posebnu Osobu. Elegantni Stakleni Proizvodi,Dodajte Malo Elegancije Svom Kućnom Baru.Dobro došli u našu trgovinu, nadamo se da ćete imati prijatno iskustvo kupovine! Whisky Decanter Dragon u obliku zanatske boce za vino borosilikatno staklo moderna jednostavnost pogodna za rođendan,prijateljstvo, poklon vina, kućnu upotrebu i zabavu : zmajev oblik boce stvara ogroman prostor za sudar viskija i kiseonika poboljšajte svoj dom ovim jedinstvenim, kompletnim i elegantnim dekanterom za viski. Na ustima prečistača vode nalazi se zaptivni čep za sprečavanje prašine i crnog vina. Nepropusnost je veoma dobra, a viski se može čuvati za kratko vreme.Specifikacija : boja : transparentna veličina : 45*25,5 cmtežina : 1,2 Kgmaterijal : borosilikatno staklo kapacitet : 1000ml paket uključen : 1* dekanter viskija pruža vam visokokvalitetne proizvode je ono što radimo, a vaše puno zadovoljstvo i sreća su nam od najveće važnosti!.

Ključne karakteristike

Color:
Transparent
Size:
45*25.5cm
Weight:
1.2KG
Material:
Borosilicate glass
Capacity:
1000ML
Package included:
1* Whisky Decanter:
Providing you with high-quality products is what we do, & your full satisfaction & happiness are of utmost importance to us! :

Slični proizvodi u kategoriji